Barion Pixel nuuvella

Fenn, a csúcson

… Kedvenc pózunkban pihegtünk a szerelemszagú, sötétített szobában: Tamás a hasán feküdt, én a hátán kucorogtam, és puszilgattam a tarkóját, fülét, nyakát. Ő meg kifordított tenyerével a combomat, a térdem hajlatát cirógatta, a vádlimat, ameddig a keze elért. 

Rövidke kis sóhajokkal, nyögdécselésekkel nyugtáztuk az egymástól kapott gyönyörűségeket. 

Tamás keze néha elernyedt és visszacsúszott az ágyra; apró kis hortyogásaiból állapítottam meg, hogy elszunyókált. Ilyenkor abbahagytam a kényeztetését, hogy aztán éppen erre felriadva, kis követelő horkantásokkal jelezze az igényét a folytatásra. 

És ez így ment, félórákon át …

… Lesétáltunk a kis tóhoz. Már tavaszodott, melegen sütött a nap, csupa gerle búgás a csalitos, a murvás út mentén élénk színű vadvirágok nyújtózkodtak az ég felé. Jobbra kis ösvény, ráfordultunk, talán én húztam arra Tamást, talán ő tolt befelé, nem is tudom. 

Kis tisztásra értünk, átvágtunk rajta és megálltunk egy nagyobbacska fánál. Tamás a törzsének támaszkodott és magához vont. Hatalmasat csókolóztunk, aztán éreztem, hogy enyhe kényszerrel, nyomja lefelé a vállamat. 

Sosem csináltam még ilyet, de azonnal rájöttem, mit is kíván. 

Kigomboltam az ingét, végigcsókoltam a mellét, még a bimbóját is, a köldöke környékét, letérdeltem, és megoldottam az övét. 

Vágya azonnal utat talált az ajkaim közé, és előbb tétován, majd egyre jobban belelendülve, tettem a dolgomat. Tudtam nagyjából, mire is számíthatok, de mégis csak váratlanul ért a végkifejlet, és tanácstalan voltam, mit is kezdjek a produktummal.

Aztán, talán reflexből, talán elvárásból, nyeltem egy hatalmasat, majd átöleltem Tamás lábát. Felhúzott magához, és az enyémre forrasztotta a száját.

Titkon reméltem, hogy velem is tesz valami hasonlót, de nem tette. Megigazította a ruházatát, kézen fogott és elrugaszkodott a fától.  

Szótlanul ballagtunk vissza a parkolóhoz. Kicsit csalódott voltam.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Thész János 24 történetét!


  • 1235 szerző
  • 831 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Thész János

Fenn, a csúcson

Műfaj

szépirodalom

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Kézzel-lábbal, szájjal.

Rövid összefoglaló

Csúcsrajáratva..

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Thész János nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!