Barion Pixel nuuvella

Zsák bolha

Tamás otthoni dolgairól nem nagyon beszélt, én meg nem faggattam őt különösebben. 

Természetesen elmondta, hogy “kényszerházasság” volt az övé – gondolom, a nős férfiak  mind így adják elő a történeteiket a későbbi szeretőiknek.

Verácska rácsimpaszkodott egy korábbi munkahelyén, ügyesen megszerezve és megszervezve a kolléganők támogatását a kissé húzódzkodó fiú ellenében. Aki Verácska lányságának az elragadásával mintha teljesítettnek is érezte volna az elvártakat. 

Amiben hatalmasat tévedett: a lány profi karnagy módjára hangszerelte és dirigálta a fúriák kórusát, amely hangerő ellenében Tamás baritonja reménytelen cincogásnak tetszett. A porondmesteri posztot ráadásul Tamás főnöknője osztotta magára, így hamarosan eldőlt: ősszel esküvő.

Annál is inkább, mert az antibébi tabletta, furcsa és egészen egyedi módon, hatástalannak bizonyult Verácskánál: pici domborodó hasacskája idejekorán jelezte Tamásnak, hogy bizony, véget is értek a boldog és gondtalan legényévek.

Ámde jött helyettük más, valami egészen meghökkentő.

Miután híre ment, hogy házas ember lett és egy gyönyörű, loknis kislányt maga cipel reggelenként az óvódába, onnan meg a játszótérre, majd együtt intézik a délutáni bevásárlásokat stb., szóval amikor mindez észrevételezésre került Tamás környezetében, fura módon, még a korábban határozottan elutasító lányok és asszonyok is “megváltoztak” Tamás megítélésében. Megenyhültek, sőt, egyesek, szemérmetlen módon, kifejezetten célzásokat, mi több, ajánlatokat tettek Tamásnak, bizonyos közös időtöltések mérlegelésére és hasonlókra. 

Mintha csak most figyeltek volna fel atletikus alkatára, arasznyi vállára, keskeny csípőjére, férfias vonásaira.

Egyikük később, például, amikor a hátsó, ritkán látogatott iratraktárban éppen bontotta ki Tamás övét, elragadtatott sikkantásokkal csodálkozott rá a feszes hasához oldalról hozzásimuló “Dávid izom”-ra, ahogyan ott melegiben el is nevezte az anatómiailag “hasi külső ferde izom”-nak hívott, és valóban a férfias küllemet különösen kihangsúlyozó altesti tájékot. 

Később aztán a hölgy ennek a puszilgatásával indította a napi rendszerességgé váló “oboázást”, ahogyan a terminus technicust későbben megtanultam Tamástól.

Ami akár “tárogatózás”-sá is fajulhatott, in situ, értve itt alatta, amit kell.

Száz szónak is egy a vége: Tamás a legkevésbé sem tiltakozott a feltámadott női érdeklődések ellenében, azokat nem hárította; parányi lelkifurdalással amúgy, de élvezte ezek legkülönfélébb megnyilvánulási, majd megvalósulási formáit.  

Általában, ahogy elmondta, a kisujját sem kellett a későbbiekben mozdítania a hódításokért; elég volt, ha veleszületett kedvességét és humorát megvillantotta, megfelelő helyen és időben, aztán csak várta az ölébe pottyanó – értsd szószerint, mert szerette a pajzán előadásmódot  – jutalmazást.

Szóval, kódolva, de értésemre adta: inkább egy zsák bolha őrzésére vállalkozzam, mint az övére.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Thész János 24 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Thész János

Zsák bolha

Műfaj

szépirodalom

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Tamás nem birtokolható, rajta osztozkodni lehet csak.

Rövid összefoglaló

Csélcsap Tamás.

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Thész János nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!