Barion Pixel nuuvella

Thomas Otto

Fiatal, ám de az írással már régebb óta foglalkozó amatőr író vagyok, aki leginkább a fantasy és a sci-fi műfajon belül szeret alkotni. Célom a szórakoztatás és a gondolatok ébresztése, az olvasó kiragadása a szürke hétköznapokból.


Eddigi megjelenések

Írásaim eddig nagyon ritkán jelentek meg nyomtatásban, korábban online publikáltam őket.


Fiatal, ám de az írással már régebb óta foglalkozó amatőr író vagyok, aki leginkább a fantasy és a sci-fi műfajon belül szeret alkotni. Célom a szórakoztatás és a gondolatok ébresztése, az olvasó kira... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Írásaim eddig nagyon ritkán jelentek meg nyomtatásban, korábban online publikáltam őket.


Thomas Otto ajánlásai

Hanna Firkál
Kuwachu
Kuwachu - 1.
Karthágó pusztulása

A fennséges ókori város pusztulásának tragikus éneke.

2 perc olvasás
1 0 0
Egy élet itt, egy másik ott...
Levél magunknak - 1.

Amelia Hrutkow éli a gyermekek mindennapi világát, még egy napon levelet nem címez saját magának. A véletlennek köszönhetően aztán a levél az ágy alá csúszik, ám onnan egy meglepő alak küldi vissza azt.

8 perc olvasás
1 0 0
Az utolsó oroszlán

Egy zoológus egyszerű rutinfeladatából hirtelen erkölcsi dilemma válik, melynek középpontjában az utolsó oroszlán és egy gyilkosság áll.

12 perc olvasás
3 2 0
A goblin, aki a sárga földig itta magát

A Sózott Csiga nevezetű fogadóban mindig történik valami. Ezúttal egy rakás emlékevesztett kalandor próbálkozik meg összerakni, mi történt velük előző éjjel!

17 perc olvasás
2 0 0
Prométheusz második látogatása az isteneknél

A jövőben Norman Thronton egy olyan parkban dolgozik vadőrként, hol ember kreálta élőlények élnek. Azonban az események váratlan láncolata döbbenti rá arra, hogy a genetikusok által teremtett élet felelőssége az ő vállát is nyomja.

24 perc olvasás
4 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Thomas Otto nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!