Barion Pixel nuuvella

Radicevic Tijana

Egész életemben könyvek között éltem. Gyerekkoromban ez nehezebb volt: néha igen súlyos köteteket cipeltem magammal, bárhová is mentem.
Egy idő után csatlakozott ezekhez a kötetekhez a jegyzetfüzet, és a toll.
Egész fiatalon kezdtem verseket írni, a Publio kiadó gondozásában meg is jelent Kősziklák című verseskötetem, és néhány antológiába is bekerültem.
Ez az oldal kiváló alkalom, hogy kipróbáljam magam a történetírás világában is.
Új kaland? Vágjunk bele!


Egész életemben könyvek között éltem. Gyerekkoromban ez nehezebb volt: néha igen súlyos köteteket cipeltem magammal, bárhová is mentem.
Egy idő után csatlakozott ezekhez a kötetekhez a jegyzetfüzet, ... tovább olvasom

Ciklámen

Talán nincs is jogunk dönteni más helyett...

3 perc olvasás
0 0 0
Ha egyszer...

Ha egyszer lebontjuk magunkról a pénzt...

1 perc olvasás
0 0 0
Érintés

Talán elfelejtesz, és én is elfelejtelek. De ha most megérintesz, az az érintés kifeszül az időben, az ott lesz akkor is, ha nyolcvan leszek, és te hatvanöt...

4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Radicevic Tijana nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!