Barion Pixel nuuvella

Tiba_patrik23

Sziasztok Tiba Patrik vagyok 16 éves lassan 3 éve írok. Eleinte csak könyveket, novellákat egy éve pedig már versekkel is színesítettem a repertoáromat. Wattpadre ,Instagramon és egyéb oldalakon szoktam publikálni. Insta elérhetőség: Iamsotigeristick vagy pedig a Mainpoems.


Eddigi megjelenések

Pilláim,Éltem,


Sziasztok Tiba Patrik vagyok 16 éves lassan 3 éve írok. Eleinte csak könyveket, novellákat egy éve pedig már versekkel is színesítettem a repertoáromat. Wattpadre ,Instagramon és egyéb oldalakon szokt... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Pilláim,Éltem,

Tiba_patrik23 első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tiba_patrik23 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!