Barion Pixel nuuvella

T. Konda Szilvia

Az írás már kisiskolás kora óta jelen van az életemben, igazi grafomán vagyok. Kezdetben csak önmagamnak írogattam novellákat és iskolai újságok szerkesztésében vállaltam szerepet, majd újságíróként szereztem felsőfokú képesítést. Részt vettem több ezoterikus témájú könyv szerkesztésében, mire végre saját első regényem is napvilágot látott. (A Fekete Sas Kiadónál jelent meg, címe: A szinasztria – Időtlen szerelem. Az asztrológia és az álmok is fontos szerepet töltenek be a történetben. )
Sok éven át írtam cikkeket online és hagyományos magazinok számára., elsősorban párkapcsolati és életmód témákban. Különösen az asztrológia és a Feng Shui témája ragadta meg a figyelmemet, ezen a két területen igyekeztem alaposabban elmélyíteni tudásomat. Míg az előbbi spirituális jellegű regényemben is fellelhető (sőt, nagyon is nagy jelentősége van a történet alakulásában), a keleti térrendezési filozófia gyakorlati megközelítéséről e-book tanulmányt adtam közre a tavalyi év során.
Mindkét művemről többet tudhatsz meg Könyv és Lélek nevű honlapomon.

https://www.konyv-es-lelek.hu/szakmai-bemutatkozas/


Eddigi megjelenések

A szinasztria – Időtlen szerelem című regényem 2019-ben jelent meg a Fekete Sas Kiadó gondozásában.


Az írás már kisiskolás kora óta jelen van az életemben, igazi grafomán vagyok. Kezdetben csak önmagamnak írogattam novellákat és iskolai újságok szerkesztésében vállaltam szerepet, majd újságíróként s... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A szinasztria – Időtlen szerelem című regényem 2019-ben jelent meg a Fekete Sas Kiadó gondozásában.

Ikerlángok a szinasztria tükrében
A szinasztria - Időtlen szerelem - 30.

„A horoszkópodban a Nap és az Uránusz fényszöget vetnek egymásra: az Uránusz a szabadságot jelképezi, és azt is, amikor villámcsapásszerű felismerések, változások történnek az életünkben. De ha a függetlenség iránti vágyunk túl erős, ez könnyen tönkreteheti a kapcsolatainkat.”

14 perc olvasás
0 0 0
A táltos barlangjában
A szinasztria - Időtlen szerelem - 29.

Miért akar a múlt éppen most a felszínre törni? Érzem: egy kapu kinyílt, egy új fejezet kezdődött el az életemben. Elindultam egy belső úton, és tudom: nem késlekedhetek tovább. Fel kell tennem a régóta bennem motoszkáló kérdéseket – és válaszokat kell rájuk találnom.

10 perc olvasás
0 0 0
Álom és valóság
A szinasztria - Időtlen szerelem - 28.

Az elmúlt napokban mintha csak álmodtam volna, annyira szokatlan volt mindaz, ami történt velem. Minél többször játszom le újra a megtörtént jeleneteket, annál valószínűtlenebbnek tűnnek a képek. Már magam sem vagyok biztos abban, hogy csakugyan megtörtént. Hátha csak egy szenvedélyes álom volt?!

6 perc olvasás
0 0 0
Ki nyer a végén?
A szinasztria - Időtlen szerelem - 27.

A vad indulatok mindig azt jelzik, hogy valaki a vesztét érzi. Ilyenkor az emberek hibát hibára halmoznak. Akár az is előfordulhat, hogy aki csapdát állít, éppen a saját vesztét okozza. De olykor párkapcsolati problémák megoldásában a hideg fej a legfontosabb – ahogy az üzleti életben is.

7 perc olvasás
0 0 0
Megtört varázs
A szinasztria - Időtlen szerelem - 26.

"Lehet, hogy valóban van közünk egymáshoz az előző életeinkben betöltött szerepeink miatt, de talán ez mégsem elég alap ahhoz, hogy komolyabban egymásba gabalyodjunk. Egy kicsit megízleltük egymást. Jó volt. De ez a viszony, mint kapcsolat, hosszú távon nem működhet."

4 perc olvasás
0 0 0
A karma mindenkire hat
A szinasztria - Időtlen szerelem - 25.

Viktória az együtt töltött éjszaka után Tibor palotának is beillő balatoni nyaralójában ébred. Romantikus sétájuknak az ismétlődő, baljóslatú álmaik felidézése, s a jelent is megkísértő karmikus végzet vet véget.

16 perc olvasás
0 0 0
Kínos beszélgetés
A szinasztria - Időtlen szerelem - 24.

Mit tehet egy feleség, ha egyáltalán nincs ínyére, hogy el akarják hagyni? Clarissa nem az a fajta, aki könnyen feladná.

3 perc olvasás
0 0 0
A múlt árnyai messzire nyúlnak
A szinasztria - Időtlen szerelem - 23.

Egy múltbeli szerelemi csalódás, egy sötét emlék, egy lesújtani készülő kést tartó kéz... - Viktória gyötrelmes álmot lát, melyből feleszmélve végre megérti, miért érez időtlen szerelmet Tibor iránt. Az álom és a valóság összemosódik, és ez végzetesen megzavarja a lány nyugalmát.

6 perc olvasás
0 0 0
Ha a Balaton beszélni tudna…
A szinasztria - Időtlen szerelem - 22.

Viktória és Tibor első együtt töltött reggele izgalmasan folytatódik: a balatoni vitorlásversenyt majdnem lekésik, de a férfi egy ismerőse helikopterrel siet a segítségükre. A lányt a szokatlan körülmények ismét összezavarják, pedig elmélyülő érzelmei már a közös jövőt sejtetik.

15 perc olvasás
0 0 0
Előtörő emlékképek
A szinasztria - Időtlen szerelem - 21.

Egy álmos reggel, egy romantikus együttlét után... egy furcsa álom, a régmúltra emlékeztető emlékképekkel, lovas üldözés és egy izmos megmentő... Mozgalmas ébredés! Viktória kissé összezvarodva ébred, de végül kezdi érteni, mi köti össze a valóságot az előtörő emlékképekkel.

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni T. Konda Szilvia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!