Barion Pixel nuuvella

T. Konda Szilvia

Az írás már kisiskolás kora óta jelen van az életemben, igazi grafomán vagyok. Kezdetben csak önmagamnak írogattam novellákat és iskolai újságok szerkesztésében vállaltam szerepet, majd újságíróként szereztem felsőfokú képesítést. Részt vettem több ezoterikus témájú könyv szerkesztésében, mire végre saját első regényem is napvilágot látott. (A Fekete Sas Kiadónál jelent meg, címe: A szinasztria – Időtlen szerelem. Az asztrológia és az álmok is fontos szerepet töltenek be a történetben. )
Sok éven át írtam cikkeket online és hagyományos magazinok számára., elsősorban párkapcsolati és életmód témákban. Különösen az asztrológia és a Feng Shui témája ragadta meg a figyelmemet, ezen a két területen igyekeztem alaposabban elmélyíteni tudásomat. Míg az előbbi spirituális jellegű regényemben is fellelhető (sőt, nagyon is nagy jelentősége van a történet alakulásában), a keleti térrendezési filozófia gyakorlati megközelítéséről e-book tanulmányt adtam közre a tavalyi év során.
Mindkét művemről többet tudhatsz meg Könyv és Lélek nevű honlapomon.

https://www.konyv-es-lelek.hu/szakmai-bemutatkozas/


Eddigi megjelenések

A szinasztria – Időtlen szerelem című regényem 2019-ben jelent meg a Fekete Sas Kiadó gondozásában.


Az írás már kisiskolás kora óta jelen van az életemben, igazi grafomán vagyok. Kezdetben csak önmagamnak írogattam novellákat és iskolai újságok szerkesztésében vállaltam szerepet, majd újságíróként s... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A szinasztria – Időtlen szerelem című regényem 2019-ben jelent meg a Fekete Sas Kiadó gondozásában.

Egyedül a Karácsony kapjában
A szinasztria - Időtlen szerelem - 34.

Karácsony előtt még nehezebb az ember szíve, ha egyedül várja az ünnepet. Viktória is így érzett, bűntudattal tetézve, amiért indoklás és rendes lezárás nélkül lépett ki a Tibor életéből. A férfi különleges szerepet játszott az életében - de ő akkor még nem állt készen erre a kapcsolatra.

4 perc olvasás
0 0 0
Egyedül a Karácsony kapujában

   Szép a tél Zebegényben, a Börzsöny kapujában. Mindjárt Karácsony, megint elmúlt egy év. Az élet groteszk tréfája az, hogy igazán akkor tanulju... Tovább olvasom

4 perc olvasás
0 0 0
Véletlenek nincsenek
A szinasztria - Időtlen szerelem - 33.

Egy túlságosan nyitott házasság halálra van ítélve. Miért ragaszkodna mégis az egyik fél a status quo megtartásához? Többnyire a pénz és/vagy a presztízs megtartása ilyenkor a nyomos érv...

9 perc olvasás
1 0 0
Véletlenek nincsenek [A szinasztria - Időtlen szerelem, 33. rész]

   – Köszönöm Alex. Remek munka volt! – Tibor elgondolkodva tette le a telefont. Nem tévedett. Clarissa csakugyan mindent bevetett. Ám most hatalmas öngólt rúgott. Nem szám... Tovább olvasom

9 perc olvasás
0 0 0
Sorsfordító beszélgetés
A szinasztria - Időtlen szerelem - 32.

Viktória összezavarodik az elmúlt napok és hetek váratlan eseményei hatására. Vajon merre viszi tovább a Sors szekere? Mennyire van hatással döntésünk az életünk alakulására?

4 perc olvasás
0 0 0
Sorsfordító beszélgetés [A szinasztria - Időtlen szerelem, 32]

   Túl sok váratlan dolog történt velem egy nap alatt… Igaz, az elmúlt hetek is rendkívüli változásokat hoztak az életembe. Össze vagyok zavarodva, és v&a... Tovább olvasom

4 perc olvasás
0 0 0
Amikor két nő akarja ugyanazt a férfit...
A szinasztria - Időtlen szerelem - 31.

Szerelmi háromszög, némi fenyegetéssel, ahol a nem biztos, hogy mindenki az, aminek látszik.

7 perc olvasás
0 0 0
Ikerlángok a szinasztria tükrében
A szinasztria - Időtlen szerelem - 30.

„A horoszkópodban a Nap és az Uránusz fényszöget vetnek egymásra: az Uránusz a szabadságot jelképezi, és azt is, amikor villámcsapásszerű felismerések, változások történnek az életünkben. De ha a függetlenség iránti vágyunk túl erős, ez könnyen tönkreteheti a kapcsolatainkat.”

14 perc olvasás
0 0 0
A táltos barlangjában
A szinasztria - Időtlen szerelem - 29.

Miért akar a múlt éppen most a felszínre törni? Érzem: egy kapu kinyílt, egy új fejezet kezdődött el az életemben. Elindultam egy belső úton, és tudom: nem késlekedhetek tovább. Fel kell tennem a régóta bennem motoszkáló kérdéseket – és válaszokat kell rájuk találnom.

10 perc olvasás
0 0 0
Álom és valóság
A szinasztria - Időtlen szerelem - 28.

Az elmúlt napokban mintha csak álmodtam volna, annyira szokatlan volt mindaz, ami történt velem. Minél többször játszom le újra a megtörtént jeleneteket, annál valószínűtlenebbnek tűnnek a képek. Már magam sem vagyok biztos abban, hogy csakugyan megtörtént. Hátha csak egy szenvedélyes álom volt?!

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni T. Konda Szilvia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!