Barion Pixel nuuvella

Tokár Gábor

Fiatal kamaszkorom óta foglalkozom írással. A kezdeti szárnypróbálgatások idővel valódi szenvedéllyé váltak az életemben, és szinte minden műfajban kipróbáltam magam, hogy végül megtalálhassam azt a közeget, ahol otthonosan mozoghatok. Kezdetben verseket, novellákat (sőt, egy őrültebb pillanatomban még egy színdarabot is) írtam. A húszas évem elején azonban figyelmem a regényírás felé fordult. Az Underground Kiadó gondozásában eddig négy történetem jelent meg könyvalakban (ebből kettő - A Talizmán - a fantasy, kettő pedig - A 75-ös körzet; Tisztítótűz - a krimi-thriller műfajában), valamint verseimet és novelláimat is publikáltam náluk Eső és Vér címmel.

Jelenleg a fantasy-történetemen, valamint egy új krimin dolgozom, amelynek címe Esküszegők. Az idők folyamán sajnos kissé távolabb kerültem a versírástól, novellákat azonban mind a mai napig szívesen vetek papírra, amennyiben megfelelő témalehetőség kerül az utamba. Abból pedig mindig akad bőven.


Fiatal kamaszkorom óta foglalkozom írással. A kezdeti szárnypróbálgatások idővel valódi szenvedéllyé váltak az életemben, és szinte minden műfajban kipróbáltam magam, hogy végül megtalálhassam azt a k... tovább olvasom


Tokár Gábor ajánlásai

Nuuvella korrektor
Mielőtt...
Halálfejes pillangó

Ha elérkezik életünk utolsó perce, vajon emelt fővel távozunk, vagy rettegve várjuk azt, ami felett nincs hatalmunk? Érezhetjük-e a szépet és a nyugalmat, amikor tudjuk: nincs tovább? A válasz olykor egyszerűbb, mint gondolnánk.

szépirodalom
19 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (161-166. fejezet)

Véget ér a hajsza a rejtélyes 75-ös körzet körül. Simmons és Cartridge hatalmas áldozatot hoznak céljuk elérése érdekében. Leonard Connors publikálja beszámolóját az egyiptomi ásatásról. John Booth csatlakozik egy helyi színésztársulathoz.

thriller
28 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (156-160. fejezet)

Maya kérésre ellenére Leonard Connors világgá akarja kürtölni a 75-ös körzet létezését. A rendőrség egy különös, megmagyarázhatatlan tárgyat talál John Booth otthonában. Cartridge, John, Simmons és Atkinson összecsapnak a 75-ös körzet központjában.

thriller
32 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (151-155. fejezet)

A rendőrség több napot át tartó hajtóvadászat után végül elkapja John Booth-t. Simmons kimenekíti Cartridge-éket szorult helyzetükből, majd miután kiszedik Davidsből, hol van a 75-ös körzet bejárata, útnak indulnak Roswell felé. Atkinson tovább üldözi őket.

thriller
41 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (146-150. fejezet)

Abraham Lincoln hosszú küzdelem után végül belehal sérülésébe. Zimmermann és Atkinson hosszú évek után ismét találkoznak. John, Leonard, Maya és Cartridge Simmons vezetésével megpróbálnak elmenekülni az épületből, ám az NSA ügynöke útjukat állja. Cartridge-ot golyótalálat éri.

thriller
28 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tokár Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!