Barion Pixel nuuvella

Tokár Gábor

Fiatal kamaszkorom óta foglalkozom írással. A kezdeti szárnypróbálgatások idővel valódi szenvedéllyé váltak az életemben, és szinte minden műfajban kipróbáltam magam, hogy végül megtalálhassam azt a közeget, ahol otthonosan mozoghatok. Kezdetben verseket, novellákat (sőt, egy őrültebb pillanatomban még egy színdarabot is) írtam. A húszas évem elején azonban figyelmem a regényírás felé fordult. Az Underground Kiadó gondozásában eddig négy történetem jelent meg könyvalakban (ebből kettő - A Talizmán - a fantasy, kettő pedig - A 75-ös körzet; Tisztítótűz - a krimi-thriller műfajában), valamint verseimet és novelláimat is publikáltam náluk Eső és Vér címmel.

Jelenleg a fantasy-történetemen, valamint egy új krimin dolgozom, amelynek címe Esküszegők. Az idők folyamán sajnos kissé távolabb kerültem a versírástól, novellákat azonban mind a mai napig szívesen vetek papírra, amennyiben megfelelő témalehetőség kerül az utamba. Abból pedig mindig akad bőven.


Fiatal kamaszkorom óta foglalkozom írással. A kezdeti szárnypróbálgatások idővel valódi szenvedéllyé váltak az életemben, és szinte minden műfajban kipróbáltam magam, hogy végül megtalálhassam azt a k... tovább olvasom


Tokár Gábor ajánlásai

Nuuvella korrektor
Mielőtt...
Halálfejes pillangó

Ha elérkezik életünk utolsó perce, vajon emelt fővel távozunk, vagy rettegve várjuk azt, ami felett nincs hatalmunk? Érezhetjük-e a szépet és a nyugalmat, amikor tudjuk: nincs tovább? A válasz olykor egyszerűbb, mint gondolnánk.

19 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (161-166. fejezet)

Véget ér a hajsza a rejtélyes 75-ös körzet körül. Simmons és Cartridge hatalmas áldozatot hoznak céljuk elérése érdekében. Leonard Connors publikálja beszámolóját az egyiptomi ásatásról. John Booth csatlakozik egy helyi színésztársulathoz.

28 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (156-160. fejezet)

Maya kérésre ellenére Leonard Connors világgá akarja kürtölni a 75-ös körzet létezését. A rendőrség egy különös, megmagyarázhatatlan tárgyat talál John Booth otthonában. Cartridge, John, Simmons és Atkinson összecsapnak a 75-ös körzet központjában.

32 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (151-155. fejezet)

A rendőrség több napot át tartó hajtóvadászat után végül elkapja John Booth-t. Simmons kimenekíti Cartridge-éket szorult helyzetükből, majd miután kiszedik Davidsből, hol van a 75-ös körzet bejárata, útnak indulnak Roswell felé. Atkinson tovább üldözi őket.

41 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (146-150. fejezet)

Abraham Lincoln hosszú küzdelem után végül belehal sérülésébe. Zimmermann és Atkinson hosszú évek után ismét találkoznak. John, Leonard, Maya és Cartridge Simmons vezetésével megpróbálnak elmenekülni az épületből, ám az NSA ügynöke útjukat állja. Cartridge-ot golyótalálat éri.

28 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (141-145. fejezet)

John Booth győzedelmesen távozik a Ford Színházból. Timothy Walsh egy embertelen szertartás részévé válik. A Columbia Egyetemen Leonard Connors és William Cartridge találkoznak, és Isaac Perez valódi személyazonosságára is fény derül.

32 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (136-140. fejezet)

Cartridge és John a Columbia Egyetem felé tartanak, miközben Zimmermann befejezi a 75-ös körzet történetének elmesélését. Timothy Walsh egy ismeretlen ország börtönébe kerül, s nem tudja, miért. Connors találkozóra készül egyetemi tanárával. John Booth sikeres merényletet hajt végre Lincoln ellen.

29 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (131-135. fejezet)

John Booth készen áll arra, hogy végezzen Abraham Lincolnnal. Timothy Walsh hirtelen a sivatagban találja magát, és fogalma sincs, hogyan került oda. Cartridge, Zimmermann és Simmons John segítségével megszöknek Davids elől.

16 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (126-130. fejezet)

Atkinson egyre nyugtalanabb Zimmermann ügyével kapcsolatban-Abraham Lincoln megérkezik a Ford Színházba, ahol John Booth várja. Zimmermann beavatja vendégeit a 75-ös körzet tudományos hátterébe, ám beszélgetésüket félbeszakítja az NSA ügynökének érkezése.

24 perc olvasás
0 0 0
A 75-ös körzet (121-125. fejezet)

A múltban George Atzerodt a döntő pillanatban megfutamodik. A jelenben eközben mindenki számára nyilvánvalóvá válik, milyen titkot őriznek a 75-ös körzetben, és az is, hogyan kapcsolódik Roswell városa az eseményekhez.

23 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tokár Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!