Barion Pixel nuuvella

Édesapám igaz meséi

Édesapám Vadasdról mesél. Az erdélyi kis falucskáról, ahol én is születtem, a faluról, ami ma is a szívem egyik csücske..

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Török Enikő 15 történetét!


  • 1216 szerző
  • 801 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Török Enikő

Édesapám igaz meséi

Rövid leírás / Beharangozó

Édesapám Vadasdról mesél. Az erdélyi kis falucskáról, ahol én is születtem, a faluról, ami ma is a szívem egyik csücske..

Rövid összefoglaló

Vadasd (románul: Vădaș) falu, Maros megyében, a Havad-patak völgyében. Nem tudományos, inkább szóbeszéd alapú magyarázat, a falu neve. Erdők veszik körül, valamikor sok volt arra felé a vad, talán a nevét is erről kapta.

Olvasási idő

5 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Török Enikő nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!