Barion Pixel nuuvella

Édesapám igaz meséi

.. eltelt egy év-kettő és valóban megbukott a rendszer. Jött az államosítás, elvették az iskolát is, csak a templomot nem államosították. 

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Török Enikő 15 történetét!


  • 1201 szerző
  • 785 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Török Enikő

Édesapám igaz meséi

Rövid leírás / Beharangozó

.. eltelt egy év-kettő és valóban megbukott a rendszer. Jött az államosítás, elvették az iskolát is, csak a templomot nem államosították. 

Rövid összefoglaló

Két teljes hétig tartott a dolog, de az alatt az idő alatt halálra untam magam. Nem mehettem a kapun kívül. Édesanyám a pénzt a kapurácson kiadta, annak, aki vállalta, hogy bevásárolja a szükséges dolgokat nekünk. Az árut is csak berakták a kapun belül, senkivel nem érintkezhettünk, ...

Olvasási idő

6 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Török Enikő nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!