Barion Pixel nuuvella

Török Ferenc

Kisgyermek korom óta szeretem a könyveket a meséket, a verseket. Magyartanáraimnak köszönhetően jó utikalauzt kaptam az irodalom galaxisába ahol az írások olvasásán túl elkezdtem stoppolni az írás irányába is. Néhány szavahihető barátom arra bíztatott, hogy írjak, mert tetszenek nekik az írásaim. Mondom, hogy jóbarátok! Kacérkodom a képzőművészettel is, ahol szintén vannak barátaim! Remélem lesz akinek tetszenek majd az írásaim s akkor már nem volt hiábavaló a rászánt idő és energia és az egómnak is jót tesz!


Kisgyermek korom óta szeretem a könyveket a meséket, a verseket. Magyartanáraimnak köszönhetően jó utikalauzt kaptam az irodalom galaxisába ahol az írások olvasásán túl elkezdtem stoppolni az írás irá... tovább olvasom


Török Ferenc ajánlásai

Szűcs Brigitta Z.
Az ajtó
Azt ígérted hívsz..

Amikor azt érzed, hogy minden összeomlott...

1 perc olvasás
0 0 0
A Mindenség születése

Megélni a szerelmet mindig, akkor is ha szép és akkor is ha fáj.

2 perc olvasás
0 0 0
A kicsi és a nagy.

Dédnagyapám emlékére aki a kisgyermek korom óriása volt.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Török Ferenc nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!