Barion Pixel nuuvella

Török Zsuzsanna

Gyerekkorom óta vonzzanak a könyvekben megjelenő illusztrációk. Ezeknek a rajzoknak köze lehetett ahhoz, hogy rajztanárrá váljak. Vallom, hogy nagyon sok gyerek a könyvekben megjelenő rajzok segítségével, annak hívó hatására válik olvasóvá. Rajzórákon nagyon sok meséhez készítettünk illusztrációt. Többek között Rowling, Ickabog történetét végig követve, illusztráltuk a teljes mesét. Tizenhárom munkánk be is került a könyvbe. Az évek folyamán csodálatos gyerekrajzok születtek az óráimon, ami arra ösztökélt, hogy én írjak mesét a rajzok alapján. Ezek az első próbálkozásaim, fogadjátok őket sok szeretettel!


Nem vagyok profi író. Rajzot tanítok egy általános iskolában. A gyerekek munkái sarkaltak arra, hogy meseírásba kezdjek. tovább olvasom

Aranyszív

Vajon boldogságra lel Aranyszív? Karcsonykor játszódó történet erre keresi a választ.

3 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Török Zsuzsanna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!