Barion Pixel nuuvella

Tóth Alexandra

Sziasztok!

A nevem Tóth Alexandra. Huszonhét éves vagyok és körülbelül tíz éves korom óta írok verseket, rövidebb elbeszéléseket. Először a színházvilága szippantott magába és ott elhangzott dalok szövege adott ihletet. A téma nem szokta megkötni a kezemet, mert azt gondolom bármit szavak formájába lehet önteni.


Sziasztok!

A nevem Tóth Alexandra. Huszonhét éves vagyok és körülbelül tíz éves korom óta írok verseket, rövidebb elbeszéléseket. Először a színházvilága szippantott magába és ott elhangzott dalo... tovább olvasom

Szeretném kiadatni a könyvemet

Támogatási célom: 30 000 Ft

Támogatom
Adventi emlék

Gyerekként mindenki szerette és várta a karácsonyt. Felnőttként talán már annyira nem. Hiszen akkor már csak azt látjuk mennyire drága. Épp itt az ideje, hogy rájöjjünk talán annyira nem is költséges. Csak pár emlékkép, ami talán kedvet hozz.

2 perc olvasás
0 0 0
A tisztelet!

A tiszteletnek sok fajtája van és ez kicsit feledésbe merült úgy érzem. Ezért úgy gondoltam először tollat ragadok és megírom utána begépelem, hogy vegyük észre magunkat...

2 perc olvasás
0 0 0
Valami úgy hiányzott

Segítenek, hogy ne feledkezzünk el céljainkról. Oykor gyengéden máskor erősen emlékeztetnek minket. S nincs menekvés

1 perc olvasás
0 0 0
Vissza az egekbe

Amikor elfogy a lendület vagy alább hagy a lelkesedés bizony nekünk kell olykor róla gondoskodnunk. Van aki a pihenést van aki az írást választja

1 perc olvasás
0 0 0
Azok az éjszakai műszakok

Az éjszakai műszak fárasztó lenne? Netán unalmas vagy felborítja az életünket? Ugyan, ez minde mítosz! Lehet vicces, bátor és tele normális kalandokkal.

2 perc olvasás
0 0 0
Újra nappal

Ha valaki éjszakába dolgozik előbb-utóbb fel kell tennie a kérdést, hogy megéri e hosszútávon.

1 perc olvasás
0 0 0
Reggeli nevettetés

Meglátásaim szerint érdemes beszélgetni az újságárusokkal, mert kimondottan feltudják dobni a reggeleket.

1 perc olvasás
0 0 0
Reggeli készülődés

Minden embernek szüksége van segítségre a hosszú napokhoz. S ezek a szokások egyénenként változóak. Persze olykor mind kíváncsiak vagyunk kinél mi válik be.

1 perc olvasás
0 0 0
Fénnyel teli béke

1 perc olvasás
0 0 0
Váratlan vásárló

A XXI. században egyre divatosabb és kényelmesebb internetről rendelni vagy különböző platformokon eladni. Persze a furábbnál furább esetekre is nagyobb az esély.  A nem megfelelő ... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tóth Alexandra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!