Barion Pixel nuuvella

Tóth Alexandra

Sziasztok!

A nevem Tóth Alexandra. Huszonhét éves vagyok és körülbelül tíz éves korom óta írok verseket, rövidebb elbeszéléseket. Először a színházvilága szippantott magába és ott elhangzott dalok szövege adott ihletet. A téma nem szokta megkötni a kezemet, mert azt gondolom bármit szavak formájába lehet önteni.


Sziasztok!

A nevem Tóth Alexandra. Huszonhét éves vagyok és körülbelül tíz éves korom óta írok verseket, rövidebb elbeszéléseket. Először a színházvilága szippantott magába és ott elhangzott dalo... tovább olvasom

Szeretném kiadatni a könyvemet

Támogatási célom: 30 000 Ft

Támogatom
Reggeli nevettetés

Meglátásaim szerint érdemes beszélgetni az újságárusokkal, mert kimondottan feltudják dobni a reggeleket.

1 perc olvasás
0 0 0
Reggeli készülődés

Minden embernek szüksége van segítségre a hosszú napokhoz. S ezek a szokások egyénenként változóak. Persze olykor mind kíváncsiak vagyunk kinél mi válik be.

1 perc olvasás
0 0 0
Fénnyel teli béke

1 perc olvasás
0 0 0
Váratlan vásárló

A XXI. században egyre divatosabb és kényelmesebb internetről rendelni vagy különböző platformokon eladni. Persze a furábbnál furább esetekre is nagyobb az esély.  A nem megfelelő ... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
Hírösszefoglaló

kis kihagyás után elmesélni tréfásan miért nem volt ötlet.

1 perc olvasás
0 0 0
Mentőakció, avagy kinek is kell segítség?

Nos, azt mondják, mindennek van lelke még egy gépnek is. Megérzi a tulajdonosa lelkiállapotát, szakemberek szerint. Egy autó a gazdái szerint válságba került és segítségre lenne szüksége… na,de kihez fordulhatnak, ha már minden szakértő csődöt mondott?

6 perc olvasás
0 0 0
Én megpróbáltam, nem rajtam múlt

Próbálkozások, kikosarazások végtelen lehetősége áll előtünk, ám előfordul, hogy fent úgy döntenek nem most.

2 perc olvasás
0 0 0
Kis éji tánc

Egy kis télűzőnek szántam a hűvös napokra, remélem sikerült becsempésznem a nyarat kicsit. Szinte éreztem a napfény melegét az arcomon, bízom benne, hogy azok is kik olvassák.

1 perc olvasás
0 0 0
Icipici firka

Kis segítség, hogy lássák a fényt az alagút végén

1 perc olvasás
0 0 0
A helló kísérlet

Néha megéri kockáztatni és kilépni a szótlanság konfortzónájából.

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tóth Alexandra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!