Barion Pixel nuuvella

Váratlan vásárló

A XXI. században egyre divatosabb és kényelmesebb internetről rendelni vagy különböző platformokon eladni. Persze a furábbnál furább esetekre is nagyobb az esély.  A nem megfelelő árut kapó vendég szintre már klisé. A Jhonny Deppes mémek már gondoskodtak róla. Viszont a meglepetés vásárlók még tartogathatnak izgalmakat, hiszen az éremnek, mint mindenhol itt is két oldala van. Fogadjátok, hát kitörő lelkesedéssel e kisebb történetet:

Női társaimnak ismerős lehet a következő helyzet. Sajnos, előfordul, hogy kedvenc magas sarkú cipőnk mégse jók ránk, vagy kényelmetlen és sehogy se tudjuk hordhatóvá tenni saját magunk lábára így sajgó szívvel eladásra kényszerülünk. Bízunk benne, hogy egy méltó gazdára talál. Mikor végre valaki jelentkezik, mert kiszemelte a kincsed még fogalmad sincs, ki lehet az illető, csak reménykedsz. Igen, reménykedsz, hogy tényleg eljöjjön megnézni és ne átverés legyen. S jogos kérés lehet a vevő részéről is a felpróbálás lehetősége főleg, mivel cipőről van szó. A találkozó leegyeztetve s marad a várakozás. 

Egy női cipő eladásánál általában hölgy vásárlóra számítunk. Ám, ahogy említettem előfordulhatnak nem várt vagy legalábbis nem mindennapi helyzetek. Példának okáért, hogy egy férfi számára kényelmes, mi több létszükséglet lehet egy ilyen érték. Ugyanis feltételezem kitalálták nem női vásárló érdeklődött. Persze az első gondolat, ami felmerülhet: „Hátha, a barátnőjét szeretné meglepni! Milyen romantikus!” Nos, igen ez is történhetett volna, de a következő kérdés kizárta e lehetőséget. Ugyanis, így hangzott: „Lenne esetleg egy harisnya a próbáláshoz?” Talán színházban dolgozik és kellékként lehet rá szüksége… nos, igen ez is egy magyarázat. Őszintén az eladó hölgyet is érdekelte volna az érdekes vásárlás célja, ám jobbnak érezte, ha ez az úriember titka marad, és boldog gazdára lel a cipellő. 

2022. január 15.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Tóth Alexandra 18 történetét!


  • 1318 szerző
  • 909 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Tóth Alexandra

Váratlan vásárló

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tóth Alexandra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!