Barion Pixel nuuvella

Reggeli nevettetés

Reggeli nevettetés 

Őszintén bevallom, hogy amikor eszembe jut valamilyen vicces szituáció, történet mindig végig kell gondolnom miként, fogalmazzam meg, hiszen nem szeretnék és nem is célom senkit megbántani. S most különösen nehéz a helyzet. Nos, a legegyszerűbb, ha inkább leírom. S előre is elnézést mindenkitől!

Az aluljáróba lévő újságárusok kimondottan meglepő esetekkel találják magukat néha szembe. S a minap fültanúja voltam egy sztorinak minek hallatán egyszerűen kitört belőlem a nevetés. Nem hiszem, hogy magyaráznom kell milyen bizalomgerjesztő emberek élnek, tanyáznak a metrólejáróknál. Az egyiknél történetesen egy hajléktalan, aki még meleg is, aki olykor-olykor női ruhákba bújik s önmagát árulja. S legutóbb a rendőrök bevitték éjszakára. S elmesélte az újságárusnak, aki erre annyit tudott felelni: Oh, az neked maga lehetett a Kánaán!

A hajléktalan röviden válaszolt: Nekem mondod? Ki se akartam jönni!

Nagyon bízom benne, hogy senkit nem bántottam meg e rövid anekdotával és remélem sikerült feldobnom a reggelt a kávé mellé. 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Tóth Alexandra 12 történetét!


  • 1200 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Tóth Alexandra

Reggeli nevettetés

Műfaj

humor

Rövid leírás / Beharangozó

Néha érdemes beszélgetni az újságárusokkal, mert érdekes és vicces történeteket lehet hallani, amit megérdemli, hogy megőrizze az idő és, hogy mások is hallják. Olykor tartalmaz tanulságot, de szerintem az is elég, ha feldobja a reggeleket főleg mikor Htéfő reggelről beszélgetünk.

Rövid összefoglaló

Meglátásaim szerint érdemes beszélgetni az újságárusokkal, mert kimondottan feltudják dobni a reggeleket.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tóth Alexandra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!