Barion Pixel nuuvella

Tóth Andor

17 éves kezdő író vagyok. Nagy rajongója vagyok J. R. R. Tolkien, Alberto Moravia, valamint George R. R. Martin munkásságának. Leginkább az irodalmi romantika műfajában tevékenykedek különböző fantasy-fiction történeteken.

Immáron 2 és fél éve tevékenykedek Acélszív című regénytrilógiám kezdő regényén, amely "A farkasok hajnala" címet viseli. Emellett több regényötletem is van, amelyeket életem során mindenképp megkívánok valósítani. Jelenleg egy novelláskötet megvalósításán dolgozok, amelyet 1/1,5 éven belül szeretnék megjelentetni.

Bevallom, időmhöz és kedvemhez mérten tudok csupán foglalkozni az írással, ezért hát kézzel fogható eredményem ezen a területen igencsak kevés van.

Őszintén szólva, rengeteget szoktam filozofálni. Az írással is leginkább ez a gond számomra; nincs hozzá valódi türelmem. Egész több száz oldalas regények vannak kidolgozva a fejemben, amelyekre már borzasztóan sok időt ráfordítottam, ugyanakkor képtelen vagyok rászánni magam arra, hogy a fejemben élő csodás történeteket írásba foglaljam. Vagy ha mégis ráveszem magam, az is egy nagyon időigényes folyamat.

Leginkább a Szürkület című novellám az, amit jelenleg fel tudok mutatni, valamint itt az oldalon is megszeretnék jelentetni. Ez a novella lenne konkrétan folyamatban lévő novelláskötetem első darabja, amely kötet terveim szerint "A múlt testamentuma" címmel jelenik majd meg. Maga a novelláskötet múltbéli történelmi fikciós novellák gyűjteménye lenne, amely Károly Róbert idejétől kezdve a második világháborúig számos történelmi koron átível.

Nagyjából ennyit tudnék mondani az "írói pályafutásomról", legalábbis mostanra.

Mindenesetre, amennyiben kikapcsolódásra vágyik, nyugodtan nézzen szét a kis tárházamban! Igyekszem folyton folyvást bővíteni. ;-) Emellett a kritikát, véleményt, valamint - bár őszintén nem számítok rá - esetleges anyagi támogatást nagyon szívesen fogadom. Ezen felül nagyon szívesen ismerkednék hasonló gondolkodású emberekkel, és esetleg olyanokkal, akik potenciált látnak a szerény munkásságomban, és szívélyesen segítenének, támogatnának, akár csak egy szóval is. :-)


Eddigi megjelenések

Egyelőre még nincs semmi, de aktívan dolgozok rajta... ;-)


17 éves kezdő író. J. R. R Tolkien, Alberto Moravia és George R. R. Martin rajongó. Leginkább az irodalmi romantika műfajával dolgozva próbálok tevékenykedni. Elsősorban fikciós és történelmi fikciós történeteken dolgozok. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Egyelőre még nincs semmi, de aktívan dolgozok rajta... ;-)


Tóth Andor ajánlásai

gklkaltgrgt
Ki az úrinő?
HENRIETTE FÉE
Írásgyakorlat játék
Írásgyakorlat játék - 1.
gklkaltgrgt
Illemkódex férfiaknak.
Szürkület

Történelmi fikciós novella, amely a második világháborús Magyarországon mutat be egy rövid, ámde szívszorító történetet a Balaton vidékén. Különböző emberek, különböző érdekek, különböző álmok és világok találkoznak, miközben elszabadul a pokol a második világháború vége előtt néhány héttel.

24 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tóth Andor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!