Barion Pixel nuuvella

Tóth András

1 rajongó

1986-ban születtem Salgótarjánban. 2013 óta publikálok. Korábban több műfajban is szerettem kipróbálni magam, de elsősorban a sci-fi és a kaland áll hozzám a legközelebb.


Történetek |

Pilou Mortensen látomásai
A történet főhőse Pilou Mortensen egyetemi tanár, akinek furcsa látomásai akadnak álmában. Eleinte nem hisz a csodákban, de aztán lassanként kezdi elfogadni, hogy létezhetnek furcsa dolgok a világban.
sci-fi   31 perc olvasás
Bolygófaló
Egy óriási űrhajó téved egy emberek által már kolonizált naprendszerbe. Egyértelműen ártó szándékkal közeledik, ezért az ott élők különféle stratégiákkal igyekeznek megakadályozni otthonuknak akár a teljes megsemmisülését.
sci-fi   30 perc olvasás
Dodekaéder
A történet négy férfi kalandját meséli el, akik egy megbízatással indulnak a Külső-Naprendszerbe, hogy kiderítsék egy rejtélyes űrállomás titkait. Vajon kik építették? Mi a célja a létezésének?
sci-fi   27 perc olvasás
Kozmájer Anna
A történet elején a főhős egy gazdag gyáros tulajdonosa. Ez után egy drogdílerhez kerül, aki barátnőül fogadja. Végül sikerül a maga urává válnia.
sci-fi   30 perc olvasás
Két világ krónikája
A vízözönt túlélt család tagjai egy olyan szigeten élik több évezredes életüket, ami nem tartozik a mi világunkhoz. Hosszú életük során többször is átjárnak a mi világunkba, s olykor részesei világot formáló, nagy eseményeknek is.
misztikus   198 perc olvasás
Ókori istenek
Egy fiatal, művelt arab utazó elkerül egy szigetre, ami nem része a mi világunknak. Ott egy vízözönt túlélt - örök ifjúságban élő - család tagjai mesélnek a mi történelmünk előtti életükről és egyéb mi világunkban tett kalandozásaikról.
sci-fi   64 perc olvasás
Legjobb dolog, ami megtörténhet
Az Angliában élő Zack Horner élete egyik napról a másikra megváltozik, amikor hatalmas pénzösszeget nyer és több kontinensen átívelő, világkörüli útra indul, miközben élete párját is megtalálja.
kaland   106 perc olvasás

Tóth András

1986-ban születtem Salgótarjánban. 2013 óta publikálok. Korábban több műfajban is szerettem kipróbálni magam, de elsősorban a sci-fi és a kaland áll hozzám a legközelebb.

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben