Barion Pixel nuuvella

Tóth Éva

Az írás számomra nem terápia, hanem szertartás. Formába öntöm mindazt, ami nap, mint nap átfolyik rajtam. 2013-ban kezdtem el a fiókot mellőzve, közönség elé tárni írásaimat, Anonyma álnéven, majd 2016-tól a Stylemagazin "lélekhangok" rovatában publikáltam novelláimat saját néven.
Írásaim a szívről szólnak - emberi kapcsolódások, küzdelmek, a női lélek aspektusai és spiritualitás jelenik meg soraim között.


Eddigi megjelenések

A Stylemagazin online "lélekhangok" rovatában jelennek meg írásaim 2016 óta
2011-ben különdíjat nyertem egy novellámmal a Kossuth Kiadó egyik novellapályázatán


Az írás számomra nem terápia, hanem szertartás. Formába öntöm mindazt, ami nap, mint nap átfolyik rajtam. 2013-ban kezdtem el a fiókot mellőzve, közönség elé tárni írásaimat, Anonyma álnéven, majd 201... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A Stylemagazin online "lélekhangok" rovatában jelennek meg írásaim 2016 óta
2011-ben különdíjat nyertem egy novellámmal a Kossuth Kiadó egyik novellapályázatán

Hidakat építünk falak helyett

A hajnal távoli ködében egy sziluett tűnt fel. Lassan, határozottan lépdelt felém, járásában láttam a cél tudatának magabiztosságát. Majd megállt a híd szélén, egy meleg takarót nyújtva felém.

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tóth Éva nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!