Barion Pixel nuuvella

Tóth János Zoltán

Regényeket írok. A legfőbb célom az, hogy az emberek olvasás közben önfeledten mosolyogjanak, a történeteim végén pedig azt mondják: „Nahát, ez nagyon jó volt! De kár, hogy vége van!” A közelmúltban jelent meg legelső regényem, aminek egyes fejezeteit a Tisza-tó kellős közepén írtam - egy ladikban. Az illető ladik legkellemetlenebb tulajdonsága az volt, hogy reggelre mindig elsüllyedt a kikötőben, és hordószám kellett kimeregetni belőle a vizet, ha írni akartam. (A csotrogány szerencsére már nincs a tulajdonomban, mert elajándékoztam egy számomra kevésbé szimpatikus embernek...) Írói ars poeticám lényege: Vissza a természetbe!


Eddigi megjelenések

Erre mit lépsz, Kishaver? Egy akvarista emlékére


Regényeket írok. A legfőbb célom az, hogy az emberek olvasás közben önfeledten mosolyogjanak, a történeteim végén pedig azt mondják: „Nahát, ez nagyon jó volt! De kár, hogy vége van!” A közelmúltban j... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Erre mit lépsz, Kishaver? Egy akvarista emlékére

Tóth János Zoltán első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tóth János Zoltán nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!