Barion Pixel nuuvella

T.T.Seabay

A négy részes Aliens sorozat első három része jelent eddig meg.
Szövetségben a halállal: 1999-ben jrlrnt meg a Könyvmíves Könyvkiadónál. Második kiadásban 2013-ban újra megjelent az United p.c. kuadónál. Elérhető volt az Amazonon is. Két hétig vezette a Samsung népszerűségi listáját. Ebook formában a Publió kiadónál elérhető. Két folytatása is megvásárolható vele együtt. A második rész a Szövetség pusztulása, a harmadik rész címe pedig Halálbolygó.


Eddigi megjelenések

Szövetségben a halállal: 1999 és 2013.


A magyar Aliens-íróként ismerhettek. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Szövetségben a halállal: 1999 és 2013.

T.T.Seabay első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni T.T.Seabay nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!