Barion Pixel nuuvella

Tuba-Tegzes Tímea

Örülök, hogy itt vagy! Talán nem véletlenül sodort ide az élet hozzám.
Én is keresem a helyemet a világban és keresem a válaszaimat, a bennem égő nagy kérdésekre:
Ki vagyok én? Miért vagyok pont itt? Hova szeretnék eljutni? Hogyan tudom elérni, amit szeretnék?
Hiszek benne, hogyha a megfelelő kérdéseket felteszem az életemmel kapcsolatban és nyitott szívvel járok, a válaszok rám találnak, néha egészen elképesztő és váratlan módokon.
Sok tanulságot levontam az életemben az engem ért események, tapasztalatok nyomán, valamint évtizedek óta izgatott kíváncsisággal olvasom és hallgatom bölcsebb és tapasztaltabb emberek gondolatait az életről. Ezek a könyvek és előadások más nézőpontokat mutatnak nekem, amik helyenként nagyon különböznek attól, amiben felnőttem. Így kezd kialakulni bennem egy új, frissített hitrendszer arról, hogyan is kéne élni az életemet, hogy mindazt elérjem, amire vágyom.
Szeretném megosztani veled az útkeresésem alatt eddig megszületett gondolataimat és következtetéseimet, remélve, hogy segíthetek vele neked is elindulni, vagy tovább lépni az úton, ami a vágyott céljaidhoz visz egyre közelebb.
Szeretnék átadni érzéseket, hangulatokat, gondolatokat. Bíztatni szeretnék és inspirálni, hogy te is ki tudd hozni magadból mindazt a jót és értékeset, ami benned van.


Szeretnék átadni érzéseket, hangulatokat, gondolatokat. Bíztatni szeretnék és inspirálni, hogy te is ki tudd hozni magadból mindazt a jót és értékeset, ami benned van. tovább olvasom

Hol van Isten? Miért van szabad akarat?

Bármilyen nehézség vagy fájdalom van épp most az életemben - a saját vagy épp a környezetemben élők szabad döntései és sérülései miatt -, hinnem kell benne, hogy egy korlátlan felsőbb Erő -aki színtiszta szeretet és elfogadás- azon munkálkodik, hogy mindebből mégis valami igazán jót hozzon ki számom

3 perc olvasás
1 0 0
A legsötétebb mélységben felcsillanó reménysugár

Az igazán mélypontból is van kiút, ha tudom szeretni és elfogadni magamat és a jelenlegi helyzetemet. Valamint hálás vagyok mindazért, amim megmaradt és tudok bízni abban, hogy jó dolgok várnak rám.

3 perc olvasás
0 0 0
Igazi valóságom

Ez a vers azt a pillanatot örökíti meg, amikor mások leírt gondolatai nyomán megfogalmazódott bennem valami egyetemes igazság az emberi létről.

1 perc olvasás
1 0 0
Kenyér sütés élvezete

Amikor egy kényszerhelyzet olyan élménnyel ajándékoz meg, amire egyáltalán nem számítottam.

2 perc olvasás
1 0 0
A lelki mélypontok haszna az életemben

Vajon mik azok a kérdések, amiket feltétlen fel kell tennem magamnak, ha ki akarok jutni ebből a fájdalmas helyzetből?

2 perc olvasás
0 0 0
A bölcsesség vágyott jutalma

Az élet küzdelem a szeretet megszerzéséért? Vagy lehetne ennél sokkal békésebb és megnyugtatóbb, egy kis lelkesítő életszenvedéllyel fűszerezve?

1 perc olvasás
0 0 0
Találd meg Te is a saját utadat!

Mindaz, amit eddig hittél az életről oda vitt, ahol most vagy. Ha más eredményeket szeretnél, új gondolatokat kell ismételned addig, míg hiteddé nem válik.

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tuba-Tegzes Tímea nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!