Barion Pixel nuuvella

Urbán L. Tamás

Szeretettel köszöntelek, a nevem Urbán L. Tamás. Motivációs író, előadó, vlogger, vállalkozó, missziómunkás, és még sok minden vagyok. Több száz előadáson, és több mint ezer eladott könyvön keresztül bátorítottam, motiváltam, tanítottam eddig mindazokat, akik úgy döntöttek, hogy odafigyelnek arra amit üzenni szeretnék nekik. Mi jogosít fel engem erre? Miért akarok bátorítani másokat? Úgy hiszem, megjártam az emberi élet fájdalmas, halálszagú poklát, ahonnan Istennek hála, élve sikerült kijutnom. Tudom jól, milyen bátorítás nélkül élni, és ebből fakadóan nem szeretnék többet mint segítségére lenni mindazoknak, akik a kilátástalanság, a kétségek, a félelmek sötét bugyrait járják nap mint nap, vagy csak egyszerűen nem érzik teljesnek az életüket.
Segíteni és bátorítani. Csak ennyit és nem többet. Ha szeretnél, tarts velem!


Eddigi megjelenések

KÖNYVEK:
"Az Élő Tűz megváltoztatja az életed"
"Az Élő Tűz mindent megváltoztat"
"Az Élő Tűz magasra repít téged"
"Sokkal többre születtél"
"Az angyalok népe"
"Forradalom"


Szeretettel köszöntelek, a nevem Urbán L. Tamás. Motivációs író, előadó, vlogger, vállalkozó, missziómunkás, és még sok minden vagyok. Több száz előadáson, és több mint ezer eladott könyvön keresztül ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

KÖNYVEK:
"Az Élő Tűz megváltoztatja az életed"
"Az Élő Tűz mindent megváltoztat"
"Az Élő Tűz magasra repít téged"
"Sokkal többre születtél"
"Az angyalok népe"
"Forradalom"

Egy különös találkozás

Egy különös férfi, egy világvégi erdőbe vetődik, ahol megtelepszik egymagában. Hamarosan egy házat épít, egy különleges építményt. Mindezekre az értelmetlennek tűnő dolgokra a szívében rejlő ígéretek ösztönzik. De nem csak ezek, hanem egy szemmel láthatatlan, természetfeletti hatalom is.

11 perc olvasás
0 0 0
Szárnyalj szabadon

Ez a kis történet azzal a céllal íródot, hogy sokkal szabadabban élhess. Azért, hogy rádöbbenj milyen hatalmas csoda van a birtokodban. A te előrelépésedet, a saját csodádat szeretné előmozdítani, de ez csak akkor fog megtörténni, ha el is olvasod.

1 perc olvasás
0 0 0
A Szemétbolygó

Kékbolygó vagy Szemétbolygó? Élet vagy pusztulás? Önzés vagy önzetlenség? Vajon van élet a szeméthegyeken túl?

2 perc olvasás
0 0 0
A Gitáros hazatalál

Ha érdekel egy megható és tanulságos történet arról, miként találta meg az élete értelmét, egy összetört szívű ember, akkor ez a sztori neked íródott.

7 perc olvasás
1 1 0
Te hol húzod meg a határt?

Te vajon tisztában vagy vele mennyire értékes vagy? Vagy az alapján határozod meg saját értékedet, amit mások mondtak eddig rólad? Íme egy rövid történet, mely segíteni fog neked megtalálni helyedet a világban.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Urbán L. Tamás nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!