Barion Pixel nuuvella

Hangosan gondolkodom - Ölelés

Ő lelés. Amikor ölelés közben meglelem a másikat. Vannak különféle ölelések. Dögönyözős, amelynek gyermeki kacagás a vége. Van baráti, szerelmes, biztató, vigasztaló. Aztán van, amelyik jólneveltségből, illendőségből fakad, hogy ne érje szó a ház elejét. Vannak a birtokló, rátelepedő, elnyomó ölelések, ahol már nem az "adás", hanem a "kapás" az indíték. Pedig az igazi, amikor nyíltan azt közvetítem a másik felé, hogy szerethető. Hogy szerethet ő. Ez a legfontosabb üzenet, hogy bármi is történjen, az ölelés gyógyít. Reményt és erőt ad, hogy újrakezdjük, hogy folytassuk, hogy boldogok legyünk. Úgy hozzuk működésbe, ha nem csak a karunkkal, hanem a szívünkkel öleljük egymást. Szerintem.

Tetszett a történet?

2 0

Regisztrálj és olvasd Váczi Zsuzsa 11 történetét!


  • 1263 szerző
  • 859 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Váczi Zsuzsa

Hangosan gondolkodom - Ölelés

Műfaj

önsegítő

Rövid leírás / Beharangozó

Néhány gondolat az ölelés fontosságáról.

Rövid összefoglaló

Néhány gondolat azzal kapcsolatban, mi is történik akkor, amikor az emberek megölelik egymást.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Váczi Zsuzsa nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!