Barion Pixel nuuvella

Vadas Henrietta

Születési évem megegyezik Csehszlovákia kettéválásának évével. Születési helyem Zilahtól (RO) 25 km-re fekszik északnyugatra. Testvéreim száma nem egyenlő a nullával, de kevesebb, mint kettő. Magasságom centiméterben kifejezve egy erős prímszámmal azonosítható, amely a 162 és 164 között található természetes szám. Testsúlyom kilogrammban kifejezve megegyezik Chile telefonos országhívó számával. Nyugalmi állapotban vérnyomásom első értéke a periodikus rendszerben levő darmstadtium helyével ekvivalens, míg a második érték 30 híján százzal egyenlő.


Eddigi megjelenések

https://kepmas.hu/hu/vadas-henrietta


Születési évem megegyezik Csehszlovákia kettéválásának évével. Születési helyem Zilahtól (RO) 25 km-re fekszik északnyugatra. Testvéreim száma nem egyenlő a nullával, de kevesebb, mint kettő. Magasság... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

https://kepmas.hu/hu/vadas-henrietta

Mindennapi testedzésünket add meg nekünk ma

Tegnap megettem edzés után egy kakaóscsigát. Bocsásd meg nekem, Uram, vétkeztem!

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Vadas Henrietta nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!