Barion Pixel nuuvella

Vámosi Kira

Az írás egy olyan megszállottság, mely iránt a szenvedély halványodni nem látszó, s múlni nem tűnő, csillapíthatatlan lánggal ég bennem. Pontosan kilenc éves korom óta írok, ám a stílusom az évek alatt rengeteget formálódott. Az én igazi írói terepem a krimi, a horror, az erotika, s a romantika. Így szeretem ezeket egy műbe vegyíteni, ezáltal létrehozva valami teljesen újat. Biztos lehetsz benne, ha a könyveim közül a kezedbe veszel egyet, megszállottá válasz, s képtelen leszel letenni, míg a végére nem érsz.


Eddigi megjelenések

Ne csukd le a szemed
A félelem két arca
(Ne) Álljunk Párba! (hamarosan)


Az írás egy olyan megszállottság, mely iránt a szenvedély halványodni nem látszó, s múlni nem tűnő, csillapíthatatlan lánggal ég bennem. Pontosan kilenc éves korom óta írok, ám a stílusom az évek alat... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Ne csukd le a szemed
A félelem két arca
(Ne) Álljunk Párba! (hamarosan)

Vámosi Kira első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Vámosi Kira nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!