Barion Pixel nuuvella

Ványiné Rózsa Anna

Egy ember élete két dátummal kifejezve csak azt mondja el, hogy mettől meddig élt. Pedig életének meghatározója az, ami a két dátum között történt vele. Ahogy a kor történelmét megélte egyrészt öröklődik génjeinkben, másrészt mintául is szolgál, hogy a mai kor kihívásait hogyan éljük át. Ezekben a történetekben a családfakutatás során felbukkant , családfakönyvből kimaradt történeteket szeretném papírra vetni. Egy részük a családi legendárium történetei, más részük maguk a megélt történetek. És nem utolsó sorban azok a gondolatok, amik az adatok feltárása során megfogalmazódtak bennem.


Eddigi megjelenések

Kenderesi Farkasok - Családi történelemkönyv, magánkiadás 2021


Családfakutató vagyok. De nemcsak a felmenők adatait gyűjtöm, hanem a sorsukat is megpróbálom rekonstruálni.Az emberséget keresem az egyéb történeteimben is. A Doromboló árvaház történetei az életszépítő macskákról szól, mit köszönhetünk nekik, mit adhatunk magunkból. Szól azoknak, akik szeretik a macskákat, és azoknak is, akik nem. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Kenderesi Farkasok - Családi történelemkönyv, magánkiadás 2021

Egy másik imakönyv, egy másik titok.
Titkok útján (Ami a családfán nem látszik) - 2.

Egy másik imakönyv - egy másik titok.

3 perc olvasás
1 0 0
Doromboló
Doromboló árvaház - 3.

Pöfy Vincze kiáltványa a cicatartóknak!

1 perc olvasás
0 0 0
Pöfy Vincze panaszai
Doromboló árvaház - 2.

Pöfy Vincze uralkodása a házban, a ház népén, a macskakocsmában.

1 perc olvasás
0 0 0
A ház
Doromboló árvaház - 1.

Ezeket a macskakaparásokat a nagy elődeimről azért osztom meg veletek cicókáim, hogy tudjátok, szolgákat jól kell választani! Nem mindegy, hogy kik bérlik tőletek a HÁZat! Aki hallja a dorombolást, nincs egyedül.

4 perc olvasás
0 0 0
Titkok útján
Titkok útján (Ami a családfán nem látszik) - 1.

1 -1 tárgy magában rejti a multat, emberi sorsokat.Ha kezedbe veszel egy ilyen régi tárgyat, jusson eszedbe, hogy ez valakinek az életének része volt.

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ványiné Rózsa Anna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!