Barion Pixel nuuvella

A marsallbot

Mindig érdemes olyanokkal foglalkozni, akikben még rendben dagad a férfierő.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Varga Dániel

A marsallbot

Rövid leírás / Beharangozó

Mindig érdemes olyanokkal foglalkozni, akikben még rendben dagad a férfierő.

Rövid összefoglaló

Johnny N’dvadnak csaknem minden megadatott életében. Család, hatalom, svájci bankszámlák a sublótban, palotát emeltetett magának a m’wanzori várhegyen. Egyetlen bánata maradt csak, de hogy mi, azt még feleségének sem árulta el. 
Persze az tudott róla.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben