Barion Pixel nuuvella

Meztelenül szelfizett a 140 kilós modell – képpel!

Nincs az a testalkat, mely akadályt gördíthetne a megfelelő kormányzati kapcsolatok elé.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Varga Dániel

Meztelenül szelfizett a 140 kilós modell – képpel!

Műfaj

szatíra

Rövid leírás / Beharangozó

Nincs az a testalkat, mely akadályt gördíthetne a megfelelő kormányzati kapcsolatok elé.

Rövid összefoglaló

Vélhetőleg nem utoljára engedett betekintést testének rejtett zugaiba a világ legismertebb plus-size modellje, Tess Holliday. A 140 kilós monstrum a minap egy szponzorált Instagram-poszthoz készített szelfit a felcsúti hóesésben (a felvétel egy montanai luxus síközpontot népszerűsít majd).

Értékelés

3.16667 (6)

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben