Barion Pixel nuuvella

Tente baba, tente

Reggel, dél, este, éj.
És újra, és újra, és újra.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Varga István

Tente baba, tente

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Reggel, dél, este, éj.
És újra, és újra, és újra.

Rövid összefoglaló

A budapesti nagyvárosi lét -- mint minden más lét -- átlagos, unalmas, egysíkú esetei is egytől egyig egyediek. Az utcán "a"-t mutató arcok otthon "b"-t mutatnak, munkahelyükön "c"-t, alvás közben "d"-t. Csak egy dolog biztos: ha elfáradunk, megpihenünk.

Értékelés

3.0 (1)

Olvasási idő

11 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben