Barion Pixel nuuvella

Tente baba, tente

Reggel, dél, este, éj.
És újra, és újra, és újra.

Vissza Elolvasom a történetet

Hozzászólások (0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezés Regisztráció

Varga István

Tente baba, tente

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Reggel, dél, este, éj.
És újra, és újra, és újra.

Rövid összefoglaló

A budapesti nagyvárosi lét -- mint minden más lét -- átlagos, unalmas, egysíkú esetei is egytől egyig egyediek. Az utcán "a"-t mutató arcok otthon "b"-t mutatnak, munkahelyükön "c"-t, alvás közben "d"-t. Csak egy dolog biztos: ha elfáradunk, megpihenünk.

Olvasási idő

11 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Varga István nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!