Barion Pixel nuuvella

Veégh Julianna

„ Mutass egy épeszű embert, és én kigyógyítom belőle” (Carl Gustav Jung)

Nagyon sok időbe tellett, mire feldolgoztam az életem nagy drámáit. Kezdve az élsportban ért hatalmas csalódástól, az édesanyám halálán át, a nagymamám elveszésén keresztül, az apámmal való bonyolult viszonyom megértését, feldolgozásáig. Mindenkinek vannak ilyen és hasonló történetei, mert ezek teljesen hétköznapi „mesék”. A gyerekkorunk csalódásait, a szüleink elvesztését, hol fizikailag, hol lelkileg érezzük át: magát a gyászt, a kétségbeesést mind megéljük. Azt gondolom, kevesen vannak, akik igazán szembe is mernek vele nézni, és tudnak dolgozni a sokkos élmények feloldásán. Sokan elmennek pszichológushoz. Vannak, mint én is (persze jártam pszichológushoz is) akik megpróbálják az írás által értelmezni, feldolgozni az érzéseiket. Nem kizárólag terápiás jelleggel, hanem azért is, mert remélem, lesznek, akik ezen az úton elindulva mernek majd szembe nézni magukkal, a saját drámáikkal.


„ Mutass egy épeszű embert, és én kigyógyítom belőle” (Carl Gustav Jung)

Nagyon sok időbe tellett, mire feldolgoztam az életem nagy drámáit. Kezdve az élsportban ért hatalmas csalódástól, az édesan... tovább olvasom

Veégh Julianna első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Veégh Julianna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!