Barion Pixel nuuvella

VeresTamas

Veres Tamás vagyok. Inkább verseket szoktam írni, de a prózával se állok hadilábon. Kétszer nyertem meg az Aquincumi költőversenyt. Többször nyertem irodalmi pályázatokon. Verseim, prózáim jelennek meg az Ezredvégben. Színdarabjaimat is mutatták már be ( Akik megkapták, amit akartak, A tékozló fiú) Jelenleg is zajlanak a próbái két színdarabomnak (Kossuth Lujza öröksége, Szilveszter éjjel).


Eddigi megjelenések

2013. Nincs tovább versfüzet
2017. Ernő az elégedetlen elefánt (gyerekvers kötet)
2017: Ördögfing (regény)


Veres Tamás vagyok. Inkább verseket szoktam írni, de a prózával se állok hadilábon. Kétszer nyertem meg az Aquincumi költőversenyt. Többször nyertem irodalmi pályázatokon. Verseim, prózáim jelennek ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2013. Nincs tovább versfüzet
2017. Ernő az elégedetlen elefánt (gyerekvers kötet)
2017: Ördögfing (regény)

Hé! Halál!
Hé! Halál! - 1.

A kislányom gyermeki ártatlanságtól átitatott mélybarna szemében az őszinte kíváncsiság izgatottan rettegő várakozásával nézett rám nem sejtve, mi lesz a rossz hír, amit közölni akarok vele.

vers
1 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni VeresTamas nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!