Barion Pixel nuuvella

Victoria Miller

" Az írás az egyetlen dolog, mely közben nem érzem azt, hogy valami mást kellene csinálnom." - Gloria Steinem

Sziasztok!

Vicky Miller vagyok, és azért választottam a fenti idézetet, mert ez adja vissza legjobban, mit is érzek az írással kapcsolatban. Három éve a semmiből robbant be az életembe egy álom kapcsán, és ez a szenvedély azóta sem hagyott alább. Nincs zsánerem, arról írok, ami érdekel, ami megfog, így a legkülönbözőbb műfajokkal találkozhattok a történeteim kapcsán. Van itt humor, thriller, romantikus történet és más egyéb is, plusz, ami még jön ;)

Kellemes olvasást!
Vicky


" Az írás az egyetlen dolog, mely közben nem érzem azt, hogy valami mást kellene csinálnom." - Gloria Steinem

Sziasztok!

Vicky Miller vagyok, és azért választottam a fenti idézetet, mert ez adja... tovább olvasom


Victoria Miller ajánlásai

Szalkai Evelin
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 2.
Szalkai Evelin
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 1.
Alex L. Hooper
Amiről csak a fák beszélnek

Victoria Miller első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Victoria Miller nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!