Barion Pixel nuuvella

Vida Viktória

Negyvennégy nyár telt el a születésem óta, és sok víz lefolyt a Dunán. Gyerekként habzsoltam az életet, és a lehetőségeket. A tanulással nem volt gondom, így elég sok mindent kipróbálhattam. Jártam karatézni, tánciskolába, jazz-balettre, agyag szakkörre, természetjáró és madarász kurzusra, zongorázni tanultam... úgy éreztem, állandóan alkotnom kell valamit, folyamatos áramlásban kell lennem. De aggódó szüleim letörték a szárnyaimat, és szinte semmi nem maradt abból, amit szerettem.
A középiskola elvégzése után a vendéglátásban helyezkedtem el, és maradtam is vagy húsz évig. Aztán amikor már itt sem találtam a helyem, tovább léptem.

Negyven évesen jött az életközepi válság, vagy váltás, abban az időben kezdtem el foglalkozni az önismerettel, önfejlesztéssel. Ezt egy zarándokút előzte meg, amiről egy könyvet is írtam. Reményeim szerint a Nuuvella szerkesztői is úgy ítélik meg, hogy olvasásra érdemes.
Az önismeret, önfejlesztés egy végtelen út számomra, rész állomásokkal. Tanultam jógát, oktatom is, tanultam búvárkodni, oktatom is... talán keresem a gyerekként elszórt színes éptőköveket, vagy Puzzle darabkákat, amitől újra teljes lehet a kép. Sosem érek célba, de az ÚT során tapasztalt élményeket, felismeréseket szívesen megosztom másokkal. Tarts velem


Negyvennégy nyár telt el a születésem óta, és sok víz lefolyt a Dunán. Gyerekként habzsoltam az életet, és a lehetőségeket. A tanulással nem volt gondom, így elég sok mindent kipróbálhattam. Jártam ka... tovább olvasom

Gyalog-kávé
Gyalog-kávé - 4.

Larrasoana-ból Cizur Menorig Pamplona érintésével, egy kis romantikával fűszerezve...

10 perc olvasás
0 0 0
Gyalog-kávé
Gyalog-kávé - 3.

Santiago de Compostela 796 km. Ez a tábla fogadott induláskor. Innen szép nyerni.

4 perc olvasás
0 0 0
Kishercegnő
Kishercegnő - 1.

Egy hétköznapi utazásnak indult, és egy mesés találkozás, csodás kapcsolódás lett belőle.

6 perc olvasás
0 0 0
Gyalog-kávé
Gyalog-kávé - 2.

Első napom a Caminon. Szép volt :)

8 perc olvasás
0 0 0
Gyalog-kávé Zarándok létem harminc napban
Gyalog-kávé - 1.

Egy zarándok külső, belső utazása. Mennyi időd van magadra? Mikor van 3 perced, 3 órád, 3 napod, vagy harminc? Amikor ELDÖNTÖD, hogy VAN!

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Vida Viktória nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!