Barion Pixel nuuvella

VilágCsavargó

Üdvözöllek a virtuális világutazás oldalán!
Pár szóban szeretném bemutatni az oldal tematikáját, alapjait, működését és használatát:
Többen kérdezték, hogy miért nem készítek blogot az írásaimból?
Igazából ennek egy nagyon egyszerű oka van. Konkrétan: fogalmam sincs hogy hogy kell blogot készíteni…..
Ezen kívül különösebb tudással sem igazán rendelkezem, amire érdemes lenne egy blogot felhúzni. Viszont ötlet gyanánt felmerült, hogy esetleg írjam le az élményeimet az utazásaimról.
Tehát ez az oldal az utazások alatt átélt kalandokról fog szólni, …”VILÁGCSAVARGÓ”... névvel.
Már kisgyerek koromban is szerettem felfedezni a világot, és ezért ha csak a ház köré engedtek le játszani, akkor azért biztos, hogy elkalandoztam a 2 utcával távolabb lévő játszótérre is.
Azóta, még távolabbi helyekre csavarogtam el, olyan “Világcsavargók” kalandjaira és élményeire irigykedve, akik bejárták az egész földet, például Magellán, Kolumbusz, Piszkos Fred, Fülig Jimmy, vagy egyik legnagyobb magyar utazó: Frei Tamás.
Eddig közel 50 országban jártam és ezen országok több-száz városban.
Ezen országok és városokben történt utzásaimról, kalandjaimról fog szólni (eleinte) az oldal,a lehetőségeimhez mérten és elképzeléseim alapján: könnyed, szórakoztató formában…
És hogy miért “eleinte”?
…...mert ha tetszik az oldal tematikája, és kedvet kaptok, akkor Ti is leírhatjátok kalandjaitokat, esetleg saját képekkel felturbózva,, amivel kedvet lehet csinálni leendő utazóknak, és ötleteket lehet adni az adott helyhez…..
Az oldaltól ne várjatok semmilyen professzionális, gazdasági leírást az adott országról vagy városról hiszen azt sokan megcsinálták már, nagyon ügyesen és nagyon szépen.
Igazából programszervezés sem lesz az oldalon, csak a kalandok, saját fényképekkel, saját élményekkel. Igény esetén ötletekkel, javaslatokkal...
Elképzelésem szerint az oldal könnyen használható lesz.
A fenti sorban az a “KONTINENSEK” szóra kattintva megjelenjenek azok az országok amik ahhoz a földrészhez tartoznak és amely országból vannak már leírások, kalandok, élmények,tapasztalatok. Itt az utazás időpontjának sorrendjében lesznek az írások, tehát például egy régebbi történet szolgáltatását nem biztos, hogy megtalálod, ha holnap utazol az adott helyre. Ha kicsit lentebb görgetsz az oldalon, akkor találsz egy világtérképet, ahol nyilak mutatják azokat a helyeket, ahonnan vannak írások, beszámolók. Itt egy “klikk” a helyre és a leírás megjelenik, tehát ha helyszín alapján szeretnél keresni, akkor azt érdemes használni.
Ha kedvet éreztek Ti is leírhatjátok a kalandjaitokat, amit ha-mailben elküldtök azt feltehetjük az az oldalra, hogy a több leírással, hely bemutatóval, kaland beszámolóval még reálisabb és összetettebb képet kapjon az olvasó az esetleges uticéljához.
Tehát gyertek velem egy virtuális, világkörüli útra, éveken, és kontinenseken keresztül, számos országba, és engedjétek hogy bemutassam, hogy például milyen az Ibizai club-élet, milyen sétálni Mauritiuson oroszlánok között, vagy például mit lehet csinálni Haitin, esetleg a Kairói piramisoknál, vagy milyen ételt érdemes enni Marokkóban, vagy milyen a Tenerifeiek kedvenc kávéja….

Jó szórakozást kívánok az “utazáshoz”……

Utóirat: a leendő helyesírási hibákért már előre is elnézést kérek…...


Kalandok a játszótéri mászókáktól, a Carribean térségen át Ázsiáig
tovább olvasom

Technikai háttér fejlesztés

Jó lenne egy kamerát beszerezni, amivel már nemcsak hangban és írásban lehetne bemutatni a világot, hanem kisfilmek formában is.

Támogatási célom: 300 000 Ft

Támogatom
Hogyan kezdődött, avagy a játszótéri homokozóktól a Caribbean tengeren át Ázsiáig....

"Mindenhol jó, de a legjobb máshol"

4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni VilágCsavargó nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!