Barion Pixel nuuvella

Vincze Erika

Gyermekkorom óta írok verseket, novellákat. Regényem és novellás kötetem is megjelent már. Mindig örömmel tölt el, ha írásaimmal adni tudok az embereknek. Jó visszajelzésként olvasni, hogy sokszor úgy érzik, mintha róluk szólna egy-egy versem, írásom.
Kedves Olvasóimnak kellemes olvasást és örömteli kikapcsolódást kívánok!


Gyermekkorom óta írok verseket, novellákat. Regényem és novellás kötetem is megjelent már. Mindig örömmel tölt el, ha írásaimmal adni tudok az embereknek. Jó visszajelzésként olvasni, hogy sokszor úg... tovább olvasom

Vincze Erika első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Vincze Erika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!