Barion Pixel nuuvella

Vizi Ilona

15 évesen kezdtem el "komolyabban" foglalkozni az írással. Azért tettem idézőjelbe, mert már előtte is ismerkedtem vele. Úgy 9 éves voltam, amikor az első mesémet írtam, de azt még nem igazán lehetett komolyan venni. Bár 2011-ben írtam az első regényemet, mégis csak 2021 áprilisában sikerült publikálni. Nincs is szebb pillanat, amikor a könyved tényleg papíralapú, végre a kezedben foghatod. Leginkább romantikus regényeket írok, bár kiadott regényem nem csak romantikus kategória, hanem fantasy is. A Líra krimi besorolást adott neki, bár az én véleményem szerint nem sok köze van ehhez a zsánerhez.


Eddigi megjelenések

A kiválasztottak


Sziasztok, a nevem Vizi Ilona, jelenleg 26 éves vagyok, 11 éve foglalkozom írással. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A kiválasztottak

Kiválasztottak I. 1.
Kiválasztottak I. - 1.

Főhösünk Sarah Harmon még nem sejti, hogy milyen érdekes életet él. Tudatalatt, mélyen elrejtőzött benne megannyi emlék, melyek sokáig nem tudnak felszínre törni. Ezek az emlékek az előző életeiből valók, melyeknek fontos üzenete van a részére. Közeleg egy háború, melyet neki kell megvívnia.

24 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Vizi Ilona nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!