Barion Pixel nuuvella

Volner Miklós

1974-ben láttam meg a napvilágot egy ló alakú szőke csillaggal az üstökömön. Mikor egy javasember ezt meglátta, megjósolta, hogy igen magasra fog majd felhajítani az élet. Édesapám erre viccelődve csak ennyit válaszolt:
“- Hát ja, vagy a miniszteri székben, vagy az akasztófán fogja végezni.”

Szüleim tanácsát követve mérnökként hagytam ott az iskolapadot, de engem a fogaskerekeknél már akkor is sokkal jobban vonzottak az élet nyilvánvaló csodái: a természet, az utazás és az emberek, így a szívem hangját követve életem során kipróbáltam magam, mint kereskedő, nagyvállalati közép-, és felsővezető, búvároktató, búvárbázis tulajdonos, fotós, operatőr, filmkészítő, trópusi túravezető, író, sajtmester, halász, coach, tudatfejlesztő, elvonulás vezető, sámán és misztikus, miközben körbe kalandoztam 5 kontinens kéttucat országát.

A spirituális ébredés élményéhez vezető utam egy traumatikus párkapcsolati szakítással kezdődött, az itthon elérhető önismereti módszerek közötti barangolással folytatódott, és az amazonaszi sámánok ösvényén át meg sem álltam Istenig, akivel meglehetősen szoros és érzelmes barátságba, örömteli együttműködésbe kerültem.

Ahogy búvároktatóként is az volt a dolgom, hogy biztonsággal kalauzoljam tanítványaimat egy csodálatos idegen világban, most is azt tartom küldetésemnek, hogy biztos kézzel vezessek másokat a magasabb tudati terek áldással, harmóniával, szeretettel és örömmel teli misztikus dimenzióiba. Írásaimmal is ezt az ösvényt igyekszem bevilágítani.

Szeretett feleségemmel egy évtizede tudatosság mentorokként önismereti programokat, elvonulásokat, egyéni coaching és terápiás foglalkozásokat vezetünk. Első közös könyvünk a párkapcsolat spirituális ösvényéről szól:
www.idotlenszerelem.hu


Eddigi megjelenések

Az időtlen szerelem alkímiája - I.könyv: Összetartó sínpárok 2020
www.idotlenszerelem.hu


1974-ben láttam meg a napvilágot egy ló alakú szőke csillaggal az üstökömön. Mikor egy javasember ezt meglátta, megjósolta, hogy igen magasra fog majd felhajítani az élet. Édesapám erre viccelődve csa... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Az időtlen szerelem alkímiája - I.könyv: Összetartó sínpárok 2020
www.idotlenszerelem.hu

Te randizol még a pároddal? 💚

Aminek fókuszt, energiát adsz, az növekedésnek indul. Nincs ez másképp a párkapcsolattal sem. Írásomban a tartós, boldog, kiteljesedett párkapcsolat megteremtéséhez nyújtok át két sikerreceptet.

2 perc olvasás
0 0 0
Beavatás - egy emlék a halálon túlról

Önéletrajzi írásomban spirituális ébredésem megrendítő élményét mesélem el, melyet egy délamerikai sámán szertartás során éltem át.

18 perc olvasás
1 1 0
Villámcsapás a szembe - beszámoló a sanangáról, egy délamerikai gyógyító sámán szerről

Naívan azt hittem, hogy a délamerikai kambo (nyílméregbéka) szertartás után, amikor olyasféle érzéseket éltem át, mintha tartósan ipari áramot vezettek volna a testembe, engem már nem nagyon érhet meglepetés. Ma bebizonyítottam az ellenkezőjét.

4 perc olvasás
3 1 0
A szertartások, rituálék, ceremóniák működésének titka

Milyen metafizikai törvényszerűség működteti a szakrális szertartásokat? Milyen erők hozzák létre a csodákat, melyeket a szertartások során megtapasztalunk?

2 perc olvasás
0 0 0
Istenekkel táncoló

Amikor az élet vihart támaszt, egyeseket a félelem, másokat a jelenlét vezérli. Önéletrajzi írásomban mindkettőre találsz szemléletes példát.

3 perc olvasás
3 1 0
Szuperhős vagy! Ébredj!

Mindannyian egy grandiózus színdarab szereplői vagyunk. Mindannyiunk tekintetén ugyanannak a kozmikus tudatnak egy-egy egyéni arcvonása ragyog át. Csak rá kell ébrednünk.

1 perc olvasás
2 1 0
Az új Aranykor ígérete

Az Aranykor nem jön el csak úgy magától. Mi magunk építjük azt fel önmagunk belső transzformációjával, lesüllyedt szellemiségünk, heroikus énünk, isteni erőink felélesztésével. Te képes lennél felvállalni az ehhez szükséges változtatásokat?

4 perc olvasás
1 0 0
Gondolatok a feltétel nélküli szeretet valódi természetéről

Mit jelent abszolút (metafizikai) értelemben a feltétel nélküli szeretet, és hogyan tapasztalhatjuk meg ezt a minőséget az életünkben?

3 perc olvasás
1 0 0
Az önismereti fejlődésben való visszaesés és sikertelenség legfőbb okai és megoldásai

Az önismereti út egy csodálatos ösvény, amely tele van olyan kihívásokkal és buktatókkal amelyek nemcsak arra képesek, hogy megállítsák, de jelentősen vissza is vethetik a zarándokokat a kiteljesedés folyamatában. Ebben az írásomban csokorba szedtem a legfőbb csapdákat.

5 perc olvasás
0 0 0
Miben különbözik a bölcsesség az értelemtől?

Az emberi intelligenciát a közhiedelemmel ellentétben nem az IQ, hanem a világ befogadására és feldolgozására irányuló háromféle kvalitásunk eredője határozza meg.

1 perc olvasás
2 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Volner Miklós nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!