Barion Pixel nuuvella

Welcome to my comfort zone

2012 nyarán ragadtam előszőr tollat a kezembe, és tényleg tollatt, mert akkoriban még csak füzetbe irogattam a gondolatimat. Eleinte egy perceseket, majd verseket és novellákat, későbba novellákból kis regények lettek. Azóta eltelt már sok-sok év nem csak én, de a stílusom is sokat változott. Mondhatni fejlődtem a magam "könnyed" módján. 2014-2016 között rendszerint indúltam novella és vers író pályázatokon, aminek köszönhetően nem egyszer értem el magammhoz képest jó eredményeket. Ez vitt előre abban, hogy megéri kiírnom magamból, s másokkal megosztanom a gondolataimat. 2018 nyarán megjelent az első verseskötetem Lélekszakadás címen, akoriban nagyon sok nehézségen mentem keresztül, de nem hagytam, hogy ez az állapot befolyásolja a kötet megjelenését. A Lélekszakadás után viszont merő fordulatott vett az életem, nem költői inkább magánéleti szempontból, ami az írásaimon is szembetűnő lett. A búskomor, nyers verseim színesekké, könnyedebbé váltak...


Eddigi megjelenések

Lélekszakadás - 2018.


2012 nyarán ragadtam előszőr tollat a kezembe, és tényleg tollatt, mert akkoriban még csak füzetbe irogattam a gondolatimat. Eleinte egy perceseket, majd verseket és novellákat, későbba novellákból ki... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Lélekszakadás - 2018.

Képzelt világ

A novella, az egyik már hosszú ideje készülő regényem mozgatórugója, valahogy ebből kezdte kinőni magát, az a történet, melyett később...

4 perc olvasás
0 0 0
Íjász

és , hogy miért éppen most raktam közzé ? Talán azért mert most 6 évvel később ismét hasonló cipőben járok. Hiszen hamarosan nagy válltozások lesznek az életemben / karrieremben. Amiket amilyen izgatottan, olyan kétségbeesve is várok. A vers egyébbként az egyik személyes kedvencem, ha lehet ilyet..

1 perc olvasás
0 0 0
Születésnap

1 perc olvasás
0 0 0
Íjász

1 perc olvasás
0 0 0
Címkék nélkül

Sokat gondolkodom azon, hogy mennyire jó vagy éppen ártalmas az a sok cimke, ami a mindenn napjainkban egymásra akasztunk. Ha tudnánk mennyi bajt is okozunk vele, hiszen , ha belegondolunk, előbb utóbb ez a sok megkülönböztető cimke, csak előitéletet szül.

1 perc olvasás
0 0 0
Tejköd

én alapvetően szeretem az őszt, de a szívemhez az október/novemberi időjárás áll a legközelebb, amikor reggelente minden tejködben úszik

1 perc olvasás
0 0 0
Társas magány

Ismerős az az érzés, amikor azt hiszed szerelmes vagy, aztán amikor vége, ráössz, hogy közel sem az volt, amit te éreztél!? Hogy a másik, csak kihasznált, s évekig manipulált. Én pont így jártam. Csak a legvégén döbbentem rá, hogy nem láttam át a szitán.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Welcome to my comfort zone nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!