Barion Pixel nuuvella

Címkék nélkül

Introvertált, gondolkodó ateista, író, költő?
Dolgozó fiatal vagy nő?
Valójában, mi lennék én?
Az élet értelmét keresem,
vagy azt már r&eacut...

Vissza Elolvasom a történetet

 

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

Rövid összefoglaló

Sokat gondolkodom azon, hogy mennyire jó vagy éppen ártalmas az a sok cimke, ami a mindenn napjainkban egymásra akasztunk. Ha tudnánk mennyi bajt is okozunk vele, hiszen , ha belegondolunk, előbb utóbb ez a sok megkülönböztető cimke, csak előitéletet szül.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben