Barion Pixel nuuvella

yuu solk

Yuu Solk (ejtsd: Jú Szolk) egy olyan ember, aki kizárólag belül létezik, magában a szívben, a lélekben, a szellemben, a fejekben; nem része az anyagi világnak. Eddigi munkáival, amik a vers, novella, regény, és grafika területeire terjednek ki, az emberben lakó érzelmeket, gondolatokat, ezek nyomán megjelenő társadalmi jelenségeket próbálta ábrázolni, mely igyekezetét töretlenül viszi tovább a jövő felé. Yuu Solk az ember, aki egyszerre létezik és nem létezik, pont úgy mint Schrödinger macskája.


Yuu Solk (ejtsd: Jú Szolk) egy olyan ember, aki kizárólag belül létezik, magában a szívben, a lélekben, a szellemben, a fejekben; nem része az anyagi világnak. Eddigi munkáival, amik a vers, novella, ... tovább olvasom

Fekete
Lili a felhők alatt és felett - 7.

Nem azt mondom, hogy megölném magam, de mi tartana vissza?

felnőtt
4 perc olvasás
0 0 0
Karanténmentes világ 8.rész
Karanténmentes világ - 9.

Ez baj.

fantasy
2 perc olvasás
0 0 0
Hit
Lili a felhők alatt és felett - 6.

Abban hiszek, hogy mindenki hisz valamiben, csak nem feltétlenül magában.

szépirodalom
4 perc olvasás
0 0 0
Karanténmentes világ 7.rész
Karanténmentes világ - 8.

Áldás vagy átok a másik ember törekvése?

fantasy
3 perc olvasás
0 0 0
Szex
Lili a felhők alatt és felett - 5.

Mindig a szemem előtt volt, mégsem láttam.

felnőtt
4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni yuu solk nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!