Barion Pixel nuuvella

Zágonyi Mónika

Budapesten élek, szeretem a fővárost; ez az a hely, ahol igazán otthon érzem magam. Alkotásra ihletnek a gyönyörű műemlékei, műemlék jellegű épületei, a parkjai, a Duna és a környéke. Szeretem a városi nyüzsgést, illetve azt, ha zajlik az élet körülöttem, de ha a természet szépségére, nyugalmára vágyom, itt azt is megtalálom. A művészetek szeretete szinte velem együtt született, hiszen gyermekkorom óta alkotok, illetve rajongok a különböző művészeti ágakért. Regényeket, verseket írok, fényképezek, rajzolok, illetve dalszövegeket is alkottam már. Lételem számomra a színház is, el sem tudnám képzelni az életemet nélküle. Boldogsággal tölt el a gondolat, hogy három csodálatos lány édesanyja lehetek.


Budapesten élek, szeretem a fővárost; ez az a hely, ahol igazán otthon érzem magam. Alkotásra ihletnek a gyönyörű műemlékei, műemlék jellegű épületei, a parkjai, a Duna és a környéke. Szeretem a város... tovább olvasom

Március

Az érkező tavasz sok kellemes emléket előhív, reményt kelt és felébreszti a szeretetet, olykor szerelemre lobbantja a szíveket.

1 perc olvasás
1 0 0
Ha játszom is...

Esős, nyári este, némi szomorúság, és egy gyertyafényes vacsora története kellemes, játékos megoldással fűszerezve...

1 perc olvasás
0 0 0
Nyári vihar

Nyári eső, csillogó város, azaz a vihar kellemesebb, játékosabb oldala rímekbe, dallamokba foglalva.

1 perc olvasás
0 0 0
Kávéházi tűnődő

Kávéház, holdfény, emlékezés a boldog pillanatokra egy kellemes hétfő estén...

1 perc olvasás
1 1 0
Angyal

Vannak feleljthetetlen találkozások, amik mély nyomot hagynak a lélek mélyén és talán még a jövő alakulására, teremtésére is hatással vannak. Ilyenkor még a természet szépségei is sokkal ragyogóbbnak tűnnek, mint amilyenek valójában...

1 perc olvasás
5 5 0
Leszáll az est, csillag csillan; varázslat a szavakon keresztül

Az este, az alkonyat és a csillag szavaink varázslatos eredete; hogyan alakultak ki, illetve van-e önálló jelentése a betűnek?

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Zágonyi Mónika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!