Barion Pixel nuuvella

Zoli

0 követő 1 történet

Zoli

Már gyerekkoromban írogattam, de amikor először láttam a Csillagok Háborúját, tudtam hogy én is történet mesélő akarok lenni. Írtam is kis novellákat és verseket is, de ezek elég nem láttak napvilágot. Később nagy rajongója lettem a X-Men képregényeknek, majd képregényeket is írtam, ha még nem a magam szórakoztatására.
Iskoláim után külföldre kalandoztam, sok helyen megfordultam, 15 évet dolgoztam a vendéglátásban, óceánjárókon is dolgoztam több évig, főleg karib térségben. Később Angliában telepedtem le ahol is nekiláttam első történeteimnek, melyből végül megszületett az Elveszett Univerzum sorozat első darabja, Keith Brandon álnéven, mely angolul elérhető, s hamarosan magyarul is olvasható lesz. Kiel c novellám az első magyarul megjelent írásom. Jó szórakozást.


Már gyerekkoromban írogattam, de amikor először láttam a Csillagok Háborúját, tudtam hogy én is történet mesélő akarok lenni. Írtam is kis novellákat és verseket is, de ezek elég nem láttak napvilágo... tovább olvasom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Zoli nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!