Barion Pixel nuuvella

Zoltan Adorjan

Külföldön élő magyar író és film producer.


Külföldön élő magyar író és film producer.

Ne vedd magadra

A dolgok létrehozása mindig a gondolattal kezdődik és belülről kifelé halad. Ezáltal mindannyian bensőnkből hozzuk elő azt a világot ami körülvesz minket.

1 perc olvasás
0 0 0
Létezés

A sejt a legapróbb élő egységünk. Valójában együttműködő sejtek hálózata vagyunk, ez biztosítja létezésünk. Ha eljátszodunk a méretekkel maga a Föld is egy sejt a galaxis testében.

1 perc olvasás
0 0 0
Haramia

Az emberi kapcsolatokon belül a kiszolgáltatottság érzése is át tud alakulni és új színekkel gazdagítani azokat akik éppen azt választják hogy megéljék.

1 perc olvasás
0 0 0
Varjak Ady Endre emlékére

Ady Endre időálló szerelmi költészetének egyik csodálatos motívumával tisztelgek a költő művészete előtt.

1 perc olvasás
0 0 0
Csörömpöl

Ahhoz hogy új élményekkel gyarapodjunk, hogy ujjabb szemszögből lássuk a világunk el kell hagyjuk a régi felfogásaink mert külömben nem jöhet lètre a màs, az új.

1 perc olvasás
0 0 0
A kert

A szépsége egy (természeti) külső valóságnak érzékelteti a bennünk zajló érzelmi és gondolati folyamatokat. Ezálltal egyszerre szemlélői is vagyunk a természetnek de létrehozoi is.

1 perc olvasás
0 0 0
Nem én szóltam

Beszélgetünk magunkkal, mindannyian így élünk. Néha idegesítőek a belső beszélgetéseink és nagyon szeretnénk ha végre csend lenne és béke bennünk de egy egy kivételes alkalomkor megszólal bennünk valaki más akinek a rálátása sok esetben megoldja lelki gubancaink. Ezek a versek az ő uzenetei.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Zoltan Adorjan nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!