Barion Pixel nuuvella

Zsákai Ákos

Nő és férfi. Férfi és nő. Komplex, egymásra ható csillagrendszerek. Összefonódnak, örvénylenek, egyszerre elérhetetlen messzeségben egymástól és sóhajtásnyi közelben a másikhoz. Végtelenül kiszámítható, ismétlődő, mintaszerű, és mégis mindig a meglepetés erejével ható kavargás, robajlás. Kajtatod állandóan és menekülsz, ahogy csak bírsz.
Erről a két vagy több ember közti kavargásról írok. Eddig egy novelláskötetem jelent meg a Móra Kiadónál, még az évezred kezdetén, aztán hibernáltam sokáig. Most itt vagyok.


Nő és férfi. Férfi és nő. Komplex, egymásra ható csillagrendszerek. Összefonódnak, örvénylenek, egyszerre elérhetetlen messzeségben egymástól és sóhajtásnyi közelben a másikhoz. Végtelenül kiszámítha... tovább olvasom

A életromboló illúziója

A tökéletesség megdicsőülése - egy tökéletlen alak szemszögéből.

12 perc olvasás
0 0 0
Minden biztos

Egy érthetetlen sodrás rövid története, a térdbicsaklástól a száraz lapátkezeken át a crescendoig.

18 perc olvasás
0 0 0
Ezer lépés

Egy nő ezer lépése egy-két utcán, sarkon, az életén keresztül, amíg oda nem ér az értelméhez. Vagy amit annak hisz.

19 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Zsákai Ákos nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!