Barion Pixel nuuvella

Zsuppán Mercédesz

Tudomány egyszerűen: Gyorstalpaló az inzulinrezisztenciáról

Az inzulinrezisztencia (rövidítve: IR) nem más mint  a szénhidrát-anyagcsere folyamat zavara a humán szervezetben. Hogy miért is jelent ez problémát? Kezdjük az alapoktól!

2 perc olvasás
0 0 0
Az inzulinrezisztencia és Én

Tinédzser korom óta imádom a biológiát és azon belül az emberi test lenyűgözően komplex rendszerét. Ez az imádat idővel összefonódott mindennel, ami számomra fontos... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
Változás...

Hiszen, mi értelme hátra nézni, ha a cél az előre haladás? A folytonos hátratekintgetés csak megnehezíti,bizonytalanná teszi a lépéseket.

2 perc olvasás
0 0 0
Csak mert kövér vagyok?! 1. rész

Napló, amely egy túlsúlyos lány saját testével való gondolatait, kétségeit és küzdelmeit őrzi.

2 perc olvasás
3 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Zsuppán Mercédesz nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!